merhaba, ben Çağdaş

Çağdaş DABAN

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
herkese merhaba, ben Çağdaş DABAN, uzun yıllardır radyo kontrollü model uçaklarla ilgileniyorum. Elektrik, nitro, benzin ve türbin motorlu bir çok modelin montaj, uçuş, ayar ve tamiratı konusunda deneyimlerim oldu. Real Flight Evolution simülasyon programını araştırırken forumunuzda bahse konu program ile ilgili oldukça faydalı paylaşımlar buldum ve hemen üye oldum. RC araçlarla ilgili olarak, internet sitelerinde çok dağınık bilgi paylaşımı yapılmakta, bu konuda RcKolik oldukça düzenli ve aradığınız bir şeyi bulmak ve bilgi edinmek çok basit, emeği geçen herkese teşekkür ederim, bilgim dahilinde olan konularda ben de sizlere katkı sağlamaya çalışacağım. Kırımsız uçuşlar.

Adınız / Soyadınız
Çağdaş DABAN
Nereden Katılıyorsunuz
İzmir
İlgilendiğiniz Model
Hepsi
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
20
Aramıza hoşgeldin @Çağdaş DABAN. :) Öncelikle forum hakkında güzel geri bildirim için teşekkür ederiz. Hep beraber elimizden geldiğince güzel bir şeyler yapmaya ve ülkemizde zorda olsan RC hobisinin gelişmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz.;)

Bu arada senin de değerli katkılarını mutlaka bekliyoruz. :saygilar:

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş DABAN
Aramıza hoşgeldiniz @Çağdaş DABAN.Facebook'un ortaya çıkmasından sonra insanlar araştırarak bilgiye ulaşmak yerine kolaya kaçarak soru sorarak cevap bulmaya çalışıyorlar ve diğer insanların paylaştığı bilgi kaybolup diğer insanlar tarafından döngü halinde aynı soruyu tekrar tekrar sormalarına zemin hazırlıyor ve yanlış bilgilendirmeden kaynaklı bilgi kirliliğine neden oluyor.Halbu ki insanlar Rckolik.com gibi forumlardan faydalanma yoluna gitse aradığı tüm soruların cevaplarına ulaşacaklar üstelik bilginin kaybolma durumu da yok.Her şey düzenli ve tertipli bundan daha güzel şey var mı? :) Tekrardan hoşgeldiniz diyorum.