merhaba arkadaşlar

ergin

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hiçbiri
aranıza kadıköy'den katılıyorum. Yaşım 32. Serbest çalışanım. Siteyi kumandalar hakkında bilgi ararken buldum. Benim hobim havada hızlı olanlar değil Yerin dibinde yavaş olanlardır. o yüzden bana göre bir site değil demek istesem de demeyeceğim çünkü hobi işi gönül işidir gönüller bir olsun yeter. 99/100'unu kendim yapmış olduğum hidrolik ekskavatör için kumanda gibi elektronik aksam toplama aşamasındayım. 1/100'lik kısmı ise evde elde yapamayacağım kumanda motor esc gibi parçalarıdır.
Herkese bol hobili zamanlar diliyorum.

merhaba arkadaşlar

Aramiza hosgeldiniz Engin bey :RCKolik: Yaptiginiz calismalari merak ettim dogrusu. Musait bir zamanda konu olarak paylasirsaniz bizim icin de bir degisiklik olur :) Konuyu su bolum altina acabilirsiniz :saygilar:

merhaba arkadaşlar

Hoşgeldiniz Ergin bey, bende çok merak ettim exkavatör çalışmanızı , paylaşımlarınızı bekliyoruz. :)

merhaba arkadaşlar

Hoşgeldiniz. Ben de youtubede çoğu zaman rc hidrolik exkavatör videolarını izliyorum. Ben de çalışmanızı merak ettim doğrusu.

merhaba arkadaşlar

Hoş geldiniz ve merakta kaldık valla artık bir konu bekliyoruz sizden. :saygilar: :RCKolik:

merhaba arkadaşlar

hoş bulduk. ilginize teşekkür ediyorum. konu için tıklayabilirsiniz:

merhaba arkadaşlar

Hoşgeldiniz , forumun keyfini çıkarın...... :saygilar:

merhaba arkadaşlar

Ergin bey hoş geldiniz. Ekskavatör konunuza göz attım demin, hala ağzım açık kalmış durumda, canı gönülden tebrik ederim. Keyifli forumlar, kolay gelsin :)

merhaba arkadaşlar

Foruma hosgeldiniz ergin bey her ne kadar gercek is makinalarina ilgi duysam da meslek geregi hidrolik yapili rc model de bi o kadar ilgimi ceker calismalarinizi gormek isterim hatta firsat olursa gercek bi is makinasiyla karsilastirarak destek olmak isterim..

merhaba arkadaşlar

Ergin bey hoşgeldiniz ve keyifli forumlar dilerim. Bu arada belirtmek isterimki ben sizin gelişinizden gerçekten keyif aldım.

merhaba arkadaşlar

Hoşgeldiniz Ergin Bey,

Bende hala konunun etkisindeyim diyebilirim. Neresini en çok beğendim bilemedim ama paletten sonra kovası ve bom üzerindeki hidrolik hortumlar favorim şu son birkaç saniye. :laugh:

Umarım forumumuzda ihtiyacınız olan bilgileri bulabilirsiniz. Bir sürü bilgili arkadaşımın projenizi tamamlamanız için elinden gelen yardımı esirgemeyeceklerine eminim. :RCKolik:

Keyifli forumlar. :saygilar: