Merhaba Arkadaşlar

gunhantekin

Yeni Uye
Adı : Günhan Tekin
Soyadı : ÖZTÜRK
Nereden : Kastamonu
Mesleği : Jeodezi Fotogrametri Mühendisi
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Multicopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : İnternette araştırma yaparken buldum.
Kullandığım Model(ler) : Yok

Daha önce hiç tecrübem yok onu baştan söyleyeyim o yüzden buraya kafanızı ağrıtmaya geldim :) Forumu iyice inceledikten sonra tanışma ve soru sorma fasıllarına geçmek niyetindeydim gereksiz yere sizleri meşgul etmemek için ama yöneticilerimizin bu konudaki sitemlerini görünce bismillah dedik bakalım sonu ne olacak :)

Merhaba Arkadaşlar

Günhan hoşgeldin. :) Haritacılık zor ama bu hobi ondanda zor ;D

Merhaba Arkadaşlar

Aramiza hosgeldin Gunhan :RCKolik: forumu ve daha onceki paylasimlari okuyup anlamaya calisan tum uyelerimizin basimizin uzerinde yeri var merak etme sen ;) Biz HIZLI ve HAZIRCILARA karsiyiz o kadar ;) Simdiden yeni hobim hayirli olsun, keyifli forumlar :thumbup:

Merhaba Arkadaşlar

Biraz ters olacak benim cevaplar ama... Önce soruna cevap verip sonra tanışma konuna cevap vermek... Olsun... Hoşgeldin ve keyifli forumlar :)

Merhaba Arkadaşlar

:)p Hoşbulduk abiler teşekkür ederim :saygilar: Yine girdik bir yola ama bakalım sonumuz hayır olsun :)

Geçmişte müzik,fotoğraf ve kısmen reklamcılıkla ilgilendim (üniversite dönemlerinde ve öncesinde). Bir gün de ucuz bir hobiye sarabilir miyim diye çok merak ediyorum:)

Hobilerime çok fazla ödenek gömdüğüm için bir süre bu tür işleri ertelemeye karar vermiştim artık aslında ama, amerikayı yeniden keşfetmeye çalışırken işler değişti :) Hep aklıma takılırdı model uçak varsa buna neden kamera takılamıyor,herhalde çok uçuk meblağlara mal olur, Türkiye'de gerekli parçalar bulunamıyor demek ki, vs. diye ama zaten böyle bir şey mümkünmüş :lollol:

Hem iş, hem hobi işin içine girince durumlar değişti. Bir taraftan işime katkısı olacak ve bir taraftan da keyif verecekse neden erteleyeyim ki! dedim, bakacağız artık iyi mi dedim kötü mü dedim:) Evet bana yine bir masraf kapısı göründü ama bu sefer diğerlerinden daha hızlı amorti edebilir kendini :lollol:

Model uçak merakı babadan geliyor aslında. Çocuk gibi hevesli böyle şeylere ama bize para yetiştirmeye çalışmaktan fırsat bulamadı hiç. Benim elde etmeye çalıştığım şey uçak değil belki ama kim bilir bundan da keyif alabilir diye ümit ediyorum ;D

Bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz %p

Hoşgeldiniz Gunhan bey. Keyifli forumlar

Merhaba Arkadaşlar

Hoşgeldin Günhan,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Merhaba Arkadaşlar

Hoşgeldin Günhan ,keyifli forumlar..... :saygilar:

Merhaba Arkadaşlar

Türker abi, hakan abi hoşbulduk teşekkürler