Merhaba Arkadaşlar

Batu

Yeni Uye
İsmim Batu İzmir'liyim.
22 yaşındayım ve üniversite son sınıf öğrencisiyim.
Bu işe merakımın nasıl başladığından bahsedeyim;
Öncelikle bu işe gerçekten meraklıydım ancak zor ve masraflı olduğunu düşünerek bir türlü başlayamamıştım ta ki kız arkadaşımın doğum gününde bana gs360 77cm alana dek :D
Tabi ki daha önce hiç uçuş deneyimim olmadığından helikopter şu an tahmin edebileceğiniz gibi tamirde :D :D :D :D
Bu yüzden daha küçük ev içinde uçurucabileceğim bir başka model aldım ancak o 3.5 kanallı.
şimdi ise 4 kanallı küçük bir helikopter alarak ilerlemeyi düşünüyorum ve forumdan recep arkadaşımız bana wltoys v911'i önerdi.
Benden bu kadar ne diyim hayırlısı :) :)

Merhaba Arkadaşlar

Batu' Alıntı:
İsmim Batu İzmir'liyim.
22 yaşındayım ve üniversite son sınıf öğrencisiyim.
Bu işe merakımın nasıl başladığından bahsedeyim;
Öncelikle bu işe gerçekten meraklıydım ancak zor ve masraflı olduğunu düşünerek bir türlü başlayamamıştım ta ki kız arkadaşımın doğum gününde bana gs360 77cm alana dek :D
Tabi ki daha önce hiç uçuş deneyimim olmadığından helikopter şu an tahmin edebileceğiniz gibi tamirde :D :D :D :D
Bu yüzden daha küçük ev içinde uçurucabileceğim bir başka model aldım ancak o 3.5 kanallı.
şimdi ise 4 kanallı küçük bir helikopter alarak ilerlemeyi düşünüyorum ve forumdan recep arkadaşımız bana wltoys v911'i önerdi.
Benden bu kadar ne diyim hayırlısı :) :)

Tekrar hoşgeldin batu :) aldığın 3.5 kanallı heli aslında oyuncak gerçek bir rc heli değildir tamiri olmaz yedek parçası yoktur stabil uçuş ve ayar kesinlikle bekleme benim sana önerdiğim cihaz gerçek bir heli servolu ve gerçek 4 kanallı fiyat olarakda o bazı 3kanallı helilerden daha ucuz :)

bu bir 3kanallı heli sistemi yani oyuncak sınıfı bir heli

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

buda v911 in sistemi üzerindeki servolar ve swashplate bu cihazı gerçek bir rc heli yapıyor ve yedek parça ayar tamir imkanı tamamen vardır :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Diğer konudada dediğim gibi v911 bu işte (gerçek rc heli) için en basit cihazdır .

Merhaba Arkadaşlar

Hoşgeldin Batu,

Recep'in 4 kanallı modeller için önerisine bende katılıyorum. Fakat bu hobide kendini kalıcı görüyor ve sürdüreceğine inanıyorsan V922 gibi 6 kanal bir helikopter edinmeni tavsiye ederim. Fakat 6 kanal bir heliyi simulatör çalışmadan uçuramazsın, dolayısıyla bu durumda önce bir simulatör edinmen gerekir. Forumumuzda bu konularla ilgili tüm bilgileri bulabilirsin.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Merhaba Arkadaşlar

Hosgeldin Batu :)

Öncelikle yeni hobin hayırlı olsun. Ben de Türker abinle aynı fikirdeyim. V911 ile çok oyalanmadan hemen sim kumandası al ve 6 kanal simulator çalışmalarına başla. sonrasında sana bir V922 alalım :D

Merhaba Arkadaşlar

Hoşbulduk Arkadaşlar,
Forumu yeni yeni keşfediyorum çok faydalı ve yararlı buldum gerçekten bu işe yeni başlayacak ve halen devam edenler için gerçekten harika bir ortam. her kim yapmışsa gerçekten ellerine sağlık :halay:
bu arada önerilerinizi ve tavsiyelerinizi dikkate alıyorum.çok teşekkür ederim %p

Merhaba Arkadaşlar

Batu' Alıntı:
...her kim yapmışsa gerçekten ellerine sağlık :halay:
Hepimiz yapıyoruz Batu, bilebildiğimiz kadarıyla birbirimize yardımcı olabilmek için paylaşıyoruz bilgilerimizi modelciler olarak. :RCKolik:
Zamanı gelince belki onlardan biri de sen olacaksın. ;) Yoksa bir kişi iki kişi neyi ne kadar bilebilir ki değil mi ?

Merhaba Arkadaşlar

Hoş geldiniz,keyifli forumlar %p