- Web sitesi
- www.omercan.org
- İlgi Alanı
- Hepsi
Emekli Öğretmenim (Okul Müdürü). Emekliyim ama içimdeki çocuk halen kıpır kıpır. Çocukluğumdan beri uçak ve gemi modelciliğine hayranım. Ancak sabit modellerle uğraşmaya imkanım oldu. 1.5 senedir emekliyim. Bu arada yıllar önce bıraktığım amatör elektronikçiliğe dönüş yaptım. Çok şeyler değişmiş bu yüzden arduino denilen programlanabilir kartlarla başladım ve aynı zamanda "C" dilini öğreniyorum. 2 sene önce THK model uçak öğretmenliği kursunu bitirdim ancak okulumda talep olmayınca kurs açamadım. Sürekli elektrikli model uçakları takip ederken Hobby Time den indirimli ucuz bir jet uçağı seti aldım. bir ay geçtikten sonra geçen hafta kutusundan çıkardım fakat maalesef hüsrana uğradım. Birçok parça bozuk çıktı.
Kocaeli/Gölcük doğumluyum, oğlum üniversiteyi bitirene kadar Konya'da ikamet edeceğim.
Hayvanları severim ve bir Alman Çoban Köpeği ile arkadaşlık yapıyorum. Hayvan bakıyorum demeye ağzım varmıyor,
Herkese Selamlar.
NOT: Konyada oturan arkadaşlarla, yazın da Kocaeli de oturan arkadaşlarla tanışmak isterim.
Sevgi ve selamlarımla.
Kocaeli/Gölcük doğumluyum, oğlum üniversiteyi bitirene kadar Konya'da ikamet edeceğim.
Hayvanları severim ve bir Alman Çoban Köpeği ile arkadaşlık yapıyorum. Hayvan bakıyorum demeye ağzım varmıyor,
Herkese Selamlar.
NOT: Konyada oturan arkadaşlarla, yazın da Kocaeli de oturan arkadaşlarla tanışmak isterim.
Sevgi ve selamlarımla.
- Adınız / Soyadınız
- Ömer CAN
- Nereden Katılıyorsunuz
- Konya/Selçuklu
- İlgilendiğiniz Model
- Hepsi
- Var ise Modelcilik Tecrübeniz
- Yok