Merhaba arkadaşlar..

Ramazan SAYIM

Yeni Uye
İlgi Alanı
Multikopter
Arkadaşlar Merhabalar. Ben de sizler gibi hobi amaçlı kendi quadcopterimi kendim toplamaya çalışıyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarımızın bilgi ve deneyimlerinden faydalanabilmek amacıyla ailenize katılmış bulunuyorum. Buradaki arkadaşlarımızdan montaj ve setup ayarlarında zorluk çektiğim noktalarda bana yardımcı olmalarını özellikle rica ediyorum. Saygılar ve sevgiler..

Adınız / Soyadınız
Ramazan/SAYIM
Nereden Katılıyorsunuz
İzmir
İlgilendiğiniz Model
Multikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Yok
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli ve güzel bir forum dileriz :RCKolik:

Madem bu işe yeni giriyorsunuz ve ilginiz var , o zaman fırsat buldukça şu konuya bakmanızı tavsiye ederiz.

Bu arada yöneticilerimizden çok özür diliyorum. Sorunumu başka uygun bir konu ve başlık altına taşıyabilirler.Esen kalın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gürhan bey merhabalar. Ardupilota quadro yazılımı atmak için usb üzerinden Mission Planner ile bağlandım ve gerekli yazılımı yükledim. Fakat bu işlem esnasında ayrıca Lipo pil bağlantısı yapılmıyor. ARM işlemi için USB ile PC bağlantısı mevcut iken ayrıca LİPO pili de bağlıyormuyuz? Biliyorsunuz elektronik elemanlar hassas olduğu için zarar veröemek için biraz temkinli de davranıyorum. ARM konusunda yardımcı olabilir misiniz?

@Ramazan SAYIM bey lütfen teknik sorularınızı sizin adıniza açtığımız konudan devam ediniz.

Malum burası tanışma konusu, teknik konuların konuşulması pek uygun olmuyor

• Beğen
Tepkiler: Ramazan SAYIM
Bu arada Mehmet bey size ayrıca teşekkür ederim. Yazımda da özellikle belirttiğim gibi forumda henüz yeni üye olduğumdan dolayı nerede ve hangi konu altında sorunumu paylaşacağimı bilemediğimden " Yönetici arkadaşlarımız konuyu başka sahifeye veya başka başlık altına taşıyabilirler." Diyerek yardım istediğimi belirtmiştim. İstemeden de olsa konuyu Tanışma bölümünde paylaşarak vermiş olduğum rahatsızlıktan dolayı tüm arkadaşlarımdan özür diler, konunun tarafınızdan ayrı bir başlık altına taşınmasından ayrı bir memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim. Tekrar teşekkürler. Umarım ilerleyen süreçte daha verimli paylaşımlarımız ve dostluklarımız oluşacaktır.