Merhaba Arkadaşlar

kiremith

Yeni Uye
Adım hakan
izmirde yaşıyorum bilgisayar programcısıyım 26 yaşındayım. drone üzerine araştırmalar içerisindeyim. (profesyonel anlamda üretim işi için).

not : hesabı diğer bir programcı arkadaşımla beraber konuları okumak sormak ve öğrenmek için kullanıyoruz. (2 hesap açmayalım dedik)

Merhaba Arkadaşlar

Hoşgeldiniz :saygilar:

Merhaba Arkadaşlar

Hoşgeldin/iz Hakan,

Forumda aktif olmayacak ve sadece konulardan faydalanacaksanız olabilir ama biz birbirimizle kişisel olarak iletişim halinde olmayı seven bir grubuz. Dikkat edersen forumda nick name değil isimlerimizi kullanıyoruz. Bu şekilde sorduğunuz sorulara ne kadar cevap alır ve forumdan faydalanabilirsiniz bilemiyorum. Tercih sizin elbette.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Merhaba Arkadaşlar

Hakan, selamlar ve hoşgeldin.

Forumda NICKNAME olarak, gerçek ismini ve yaşını kullanmama nedeni merak ettim, internetteki arama motorları ve benzerlerinin kişisel bilgilerini gereksiz derecede kategorize etmesi hoşuna gitmiyorsa, Mahlas ya da kullanmayı sevdiğin bir isim kullanabilirsin, ama kendi açımdan forumda birilerine "Kiremit bey" ya da benzeri bir şekilde hitap edilmesi kulak(ya da göz :) ) tırmalayıcı oluyor.

Merhaba Arkadaşlar

Zafer SAHIN' Alıntı:
Hakan, selamlar ve hoşgeldin.

Forumda NICKNAME olarak, gerçek ismini ve yaşını kullanmama nedeni merak ettim, internetteki arama motorları ve benzerlerinin kişisel bilgilerini gereksiz derecede kategorize etmesi hoşuna gitmiyorsa, Mahlas ya da kullanmayı sevdiğin bir isim kullanabilirsin, ama kendi açımdan forumda birilerine "Kiremit bey" ya da benzeri bir şekilde hitap edilmesi kulak(ya da göz :) ) tırmalayıcı oluyor.

Herkesin gerçek isim kullandığını biraz geç farkettim. Şu anda adımı düzelttim. İsim problem değil ancak ad soyad ile beraber kategorize edilmesi evet hoşuma gitmeyen bi durum aslında. Hiç bir sosyal ağ kullanmayan biri olarak farklı bir nick seçmiştim ancak sadece isim kullanmakta herhangi bi problem yok tabi ki.

Uyarılarınız için teşekkürler.

Merhaba Arkadaşlar

Hoş geldiniz diyelim Hakan bey. :saygilar: :RCKolik:

Merhaba Arkadaşlar

Aramıza Hoşgeldiniz Hakan Bey.

Merhaba Arkadaşlar

Kendi isminizi profilde guncellediginize gore artik Aramiza hosgeldin diyebiliriz %p

Merhaba Arkadaşlar

Hakan Bey hoşgeldiniz....Korkmayın bu kadar ya , biz burada aile gibiyiz...Yaşımızı da güncelleyelim , küçüklerimiz abi , büyüklerimiz kardeşim desinler... ;)
Keyifli forumlar.... :saygilar: