Merhaba arkadaşlar Şanlıurfa'dan İbrahim

bydmrblk

Kıdemli Uye
Tüm forum üyelerine selamlar.
Ben İbrahim DEMİRBİLEK. Gaziantepliyim.
Şanlıurfa'da görev yapiyorum. Öğretmenim.
V911 le bu hobiye mübtela oldum :) yeterince iyi oldugumu düşünüyorum niyetim bir 922 ile 6 kanal macerasina katilmak.

Hoşgeldiniz İbrahim Bey,

Sizde bizler gibi virüsü kapmışsınız artık. :laugh: V922 güzel bir model fakat öncesinde simulatör çalışmanızı öneririm. Simulatörle birlikte V922 6 kanala geçiş için son derece ideal olur bence. İhtiyaç duyacağınız bilgileri forumumuzda bulabileceğinizi düşünüyorum.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Hosgeldiniz İbrahim Bey :thumbup:

Ben de Türker kardeşime katılıyorum. Eğer bu hobide ilerlemek istiyor iseniz, V911 yani 4 kanal ile fazla vakit kaybetmeyin.

Hemen bir simulator kurun ve ugun bir zaman da V922 6 kanal micro temin ederek, çalışmalara başlayın. Bütçe sorunu yok ise 450 veya 500 sınıfı bir heli de olabilir ;)

İhtiyac duyacağınız bilgiler ve fazlası için de şu konulara bir göz atın :)

1- Simulator ile ilgili her türlü detay için :

2- Ilk model ve ekipman konusuna gelince:

3- Vakit buldukça şu konulara bakarsanız, yol haritanız daha net ortaya çıkacaktır.

Şimdilik bu kadar. Yeni hobiniz hayırlı olsun ve kolay gelsin :saygilar:

Hoşgeldiniz Keyifli Forumlar, Kırımsız Uçuşlar :saygilar:

İbrahim bey foruma hoşgeldiniz keyifli forumlar. :saygilar:

İbrahim abi hoşgeldin... Umarım iyi vakit geçirirsiniz..

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hosgeldiniz İbrahim Bey :thumbup:

Ben de Türker kardeşime katılıyorum. Eğer bu hobide ilerlemek istiyor iseniz, V911 yani 4 kanal ile fazla vakit kaybetmeyin.

Hemen bir simulator kurun ve ugun bir zaman da V922 6 kanal micro temin ederek, çalışmalara başlayın. Bütçe sorunu yok ise 450 veya 500 sınıfı bir heli de olabilir ;)

İhtiyac duyacağınız bilgiler ve fazlası için de şu konulara bir göz atın :)

1- Simulator ile ilgili her türlü detay için :

2- Ilk model ve ekipman konusuna gelince:

3- Vakit buldukça şu konulara bakarsanız, yol haritanız daha net ortaya çıkacaktır.

Şimdilik bu kadar. Yeni hobiniz hayırlı olsun ve kolay gelsin :saygilar:

Mehmet bey,
Simulator şart mi ? Yani bu olmadan benim 6kanal ucurmam mumkun degilmi? Normal modda 6kanal bir heliyi kaldirmam hoverda tutmam veya bi alan turu yapmam mumkun degilmi ?
Sticklerin 4kanal gibi olmadigini biliyorum. Heliye sag komut verirsek saga yatiyor ama sticki birakinca geri hover pozisyonuna geciyor. Fakat 6kanalda gecmiyor. Duzeltmek icin zit komut vermek lazim.
Aylardir 6kanal okuyom izliyom artik yeter al diyorum kendime.
Illede simülasyon olacak mi abi ???

Herkese tesekkurler hosbulduk :)

İbrahim Bey hoş geldiniz. Emin olun sim olmadan olmuyo. Sizde görceksiniz ki v922yi aldığınızda ilk denemenizde düşecek..

H.ibrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Mehmet bey,
Simulator şart mi ? Yani bu olmadan benim 6kanal ucurmam mumkun degilmi? Normal modda 6kanal bir heliyi kaldirmam hoverda tutmam veya bi alan turu yapmam mumkun degilmi ?
Sticklerin 4kanal gibi olmadigini biliyorum. Heliye sag komut verirsek saga yatiyor ama sticki birakinca geri hover pozisyonuna geciyor. Fakat 6kanalda gecmiyor. Duzeltmek icin zit komut vermek lazim.
Aylardir 6kanal okuyom izliyom artik yeter al diyorum kendime.
Illede simülasyon olacak mi abi ???
Simulatörü bir eziyetmiş gibi düşünmeyin İbrahim Bey, aksine modelciler için bir lütuftur. Ben modelciliğe başladığım yıllarda simulatör diye birşey yoktu, bizlerde uçuyorduk uçmuyor değildik. Ama kıra kıra. :laugh:
Böyle bir imkandan faydalanmayacaksanız bu sizin tercihiniz elbette ama neler kazandırdığını hiç değilse görmenizi, denemenizi tavsiye ederim. ;)

Haşim Bey, sim bu işin olmazsa olmazı ne yazık ki. Aksi takdirde bu işe ne can ne de para dayanır :-\

Ibrahim bey keyifli forumlar hosgeldiniz.

Mehmet hocam tavsiyeler ibrahim beye degil mi? ;) Bu kadar yormayin kendinizi %p

Haşim YILMAZ' Alıntı:
Ibrahim bey keyifli forumlar hosgeldiniz.

Mehmet hocam tavsiyeler ibrahim beye degil mi? ;) Bu kadar yormayin kendinizi %p

Tesekkurler hasim bey :) sanirim mehmet bey yanilmis halil ibrahim oldugu icin ismim halil yerine hasim yazmis :)

Türker Akgün' Alıntı:
Simulatörü bir eziyetmiş gibi düşünmeyin İbrahim Bey, aksine modelciler için bir lütuftur. Ben modelciliğe başladığım yıllarda simulatör diye birşey yoktu, bizlerde uçuyorduk uçmuyor değildik. Ama kıra kıra. :laugh:
Böyle bir imkandan faydalanmayacaksanız bu sizin tercihiniz elbette ama neler kazandırdığını hiç değilse görmenizi, denemenizi tavsiye ederim. ;)

Turker bey cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Gerçekten sim calismayi eziyet olarak degil biraz maddiyat olarak dusunmek istemiyorum. Ona yapacagim masrafi 922 ye veririm diye düşünüyorum. Gerci bu hobi sardi sımsıkı bizi maddiyata katlanmak lazim ama iste malumunuz memur olunca biraz kontrollu gitmek lazim.
Yoksa sim calismak gercekten zevkli olsa gerek. Paylasimlarinizin hepsini izledim sim calismayla alakali emeginize saglik.

Foruma hoşgeldiniz :)
Sim kumandası dediğimiz şey 55 Tl :) Thkda satılıyoru sim programını da internetten indireceksiniz bu kadar :)