Merabalar, Çılgın mühendis abilerim

yurtcocugu

Yeni Uye
Adı : Mehmet
Soyadı : Şeker
Nereden : Eskişehir
Mesleği : Öğrenci(Uçak-Gövde-Motor-Bakım)
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Helikopter,Cuadkopter, Uçaklar
Var ise Modelcilik Tecrübeniz:Yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Youtube kanalı ile
Kullandığım Model(ler) :Henüz yeni başlıyorum

Hoşgeldiniz :) Çok aktif eskişehir üyelerimiz var şanslısınız

Mehmet hoşgeldin :saygilar: , Eskişehir'li olarak çok şanslısın , güzel bir ekibimiz var , konuları takip edip kendileriyle tanışabilirsen , iyi bir modelci olabileceğini ümit ediyorum.

mehmet hos geldın

Hoşgeldin Mehmet,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Hosgeldin Mehmet. Iki gunde iki Eskisehir uyesi bomba oldu :)

Hoşgeldin Mehmet.

Mehmet hoşgeldin ;)

On gün sonra falan bi buluşma atalım öyleyse. Bu haftasonu ekşın olur mu bilmiyorum, tek bildiğim ben şehir dışındayım :)

Hızla büyüyen Eskişehir grubuna Hosgeldin Mehmet :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet hoşgeldin. İyi forumlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Rasim Öztürk' Alıntı:
Mehmet hoşgeldin ;)

On gün sonra falan bi buluşma atalım öyleyse. Bu haftasonu ekşın olur mu bilmiyorum, tek bildiğim ben şehir dışındayım :)

Bu hafta sonuda olabilir haftayada olabilir veya her ikisinde de olabilir :) Ayrıca Eskişehir ekibide büyüyor yeni arkadaşları da davet edip tanışalım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hosgeldin mehmet keyifli forumlar :RCKolik:

Merabalar , herkese teşekkür ediyorum, :D Bu haftasonu da müsaitim, diğer haftasonuda en kısa zamanda tanışmak istiyorum sizlerle, Rc modelciliğe ilgim Okuduğum bölüm dolayısı ile başladı, okulumuzun hersene yurtdışı yarışmalarına katılan rc model üretip yarıştıran ekipleri var, ben de o ekiplere dahil olmak istiyorum fakat henüz çaylak bile sayılmam ama iyi bir öğrenciyimdir, anlatırsanız çaba gösteririm, Mehmet küçüksarı abi ağzımın payını birazdan verecek ama bir model uçak yapmak istiyorum :):):) ( Mehmet abi birazdan önce simulasyon kullan ulan temalı mesaj atar) Sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var Aerodinamik biliyorum kısmen, yapı malzemelerine de kısmen hakimim en kısa zamanda tecrübelerinizi dinlemek istiyorum

Mehmet Şeker' Alıntı:
....... Mehmet küçüksarı abi ağzımın payını birazdan verecek ama bir model uçak yapmak istiyorum :):):) ( Mehmet abi birazdan önce simulasyon kullan ulan temalı mesaj atar) Sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var Aerodinamik biliyorum kısmen, yapı malzemelerine de kısmen hakimim en kısa zamanda tecrübelerinizi dinlemek istiyorum
Gerek kalmamis ki Mehmet, sen zaten benim adima yazmissin :laugh: %p ;)