MAnisa'dan selamlar

MEHMET AKİF ÇIRPICI

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Merhabalar abilerim ,kardeşlerim Rc Model uğraşısına başlıyalı 4yıl kadar oluyor ilk başlangıçta uçak ile başladım arkasından heli onun arkasından fpv ve miniquad ile devam etti serüven :halay: şuanda hepsini aktif olarak her hafta sonu kullanıyorum.Uçuş yapmadığım haftasonları zulüm oluyor onun için sabahları hava aydınlandığı gibi kendimi uçuş alanına atıyorum. Forumda uzun zamandır üye olmama rağmen merhaba deyip resmi girişi yapmamıştım bugün yapmak istedim. Uzun zamandır forumun takipcisiyim farklı forumları'da takipteyim ancak Kağan KAZANCI kardeşimin tavsiyesiyle :RCKolik: forumu na daha çok döndüm diyebilirim. Gerçekten çok yararlı bilgiler var.Arayıp bulamadığım bir konu çıkmadı bugüne kadar ,yeni başlıyan arkadaşlarımada tavsiye ediyorum. Manisa yakınlarına yolu düşen herkeze kapım açık mesaj atmanız yeterli herkeze emekleri için tekrar teşekkür ederim. :saygilar: %p
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

MAnisa'dan selamlar

Mehmet bey hoşgeldiniz diyeceğim ama siz Geleli bayağı olmuş zaten :)

O zaman muhabbete hoşgeldiniz diyelim.

Bu meretler kafeinden daha tehlikeli, kötü bağımlılık yapıyor :)

Uçaklarınız çok güzel görünüyor.

Dragonfly...

MAnisa'dan selamlar

Hoşbulduk erhan bey teşekkür ederim muhabbet bizim işimiz :) dedğiniz gibi meretler bağımlılık yapıyor :lollol: ama streside alyor

MAnisa'dan selamlar

Manisa bu anlamda şanslı bir yer. Cok guzel bir pistiniz var iyi değerlendirmek lazım :)

Bu arada unutmadan aramıza tekrar Hosgeldin Mehmet :RCKolik:

Sent from my iPhone using Tapatalk

MAnisa'dan selamlar

Hoşbulduk mehmet abi teşekkür ederim... :bravo:
Manisa da çok güzel bir pistimiz var abi ancak 1 ay kadar oldu kayyum atandı başına yönetimdeki bir vatanlaşla sorun yaşadık şuan onun için kullanamıyoruz ilerleyen zamanlarda tekrar kullanmak ümidiyle bekliyoruz.Belediyeyle görüşüyoruz yeni bir pist için bakalım hakkımızda hayırlısı...

MAnisa'dan selamlar

Hoşgeldiniz.

tapatalk ile gönderildi

MAnisa'dan selamlar

mehmet akif çırpıcı' Alıntı:
Hoşbulduk mehmet abi teşekkür ederim... :bravo:
Manisa da çok güzel bir pistimiz var abi ancak 1 ay kadar oldu kayyum atandı başına yönetimdeki bir vatanlaşla sorun yaşadık şuan onun için kullanamıyoruz ilerleyen zamanlarda tekrar kullanmak ümidiyle bekliyoruz.Belediyeyle görüşüyoruz yeni bir pist için bakalım hakkımızda hayırlısı...
Nasıl yanı su an pist kapalı mı ?? Oyle bir saha dururken yenisini yaptırmak bence israf olur. Mevcut bir pist kime aitti ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

MAnisa'dan selamlar

Mehmet abi pist açık kullanan paraşütcüler var ama izinleri yok diye biliyorum bizim başkanla aramızda sorun var biraz tadımız kaçmasın diye gitmiyoruz. Şuanda kayyumda atandı ya biraz uzak duruyoruz.

MAnisa'dan selamlar

Aramıza hoşgeldiniz. :saygilar:

MAnisa'dan selamlar

Mehmet hoşgeldin...Zaten aramızdaymışsın , şimdi de tanımış olduk...Gördüğüm kadarıyla gayet de aktifsin.Tevfik abimle tanışmanı , ve beraber güzel uçuşlar yapmanızı temenni ediyorum... :saygilar:

MAnisa'dan selamlar

Teşekkür ederim hakan abi tanışmak bugüne kısmetmiş :D
Büyüklerimizden.öğrenicegimiz bayağı hareket bilgi var.Bundan sonra daha aktif olurum :RCKolik: