Selamlar forum iyi akşamlar, Bugün aldığım parrot bebop 2 dronem geldi. Adamdan zaten pilin şişik olduğunu söylemişti ve bende o yüzden güzel bi indirim istedim ve bunun karşılığında aldım. Neyse pil eve gelince şarj kablosunu kesip imax b6'ya uyumlu hale getirdim. Pili balans yerine ilk olarak charge bölümünde 3.2 yi geçene kadar şarj ettim. Sonra tekrar balans modunda hücre başı 4.2'ye kadar şarj ettim. Sonrasında deneme uçuşu yaptım ve 7 dk uçtu. Sonra tekrar şarj ettim ve 8 dk uçtu. Ama normalde 20-25 dk uçması gerekiyor 2700mahlık batarya. Acaba beklemeden kaynaklı performans düşüklüğü mü yaşadı. Deşarj edip tekrar şarj etsem bi faydası olur mu sizce. Yani süreyi uzatmak için pili biraz daha da olsa kendine nasıl getirebiliriz. Teşekkürler şimdiden.
Ayrıca şarj etmeyi biliyorum ama yine bir sormak geldi içimden. Pilin arkasında max şarj 3.5a diyor kendi şarj aletide 3.5a şarj ediyor normalde. İmax b6'da 3a da şarj etsem sıkıntı yaratır mı.
Ayrıca şarj etmeyi biliyorum ama yine bir sormak geldi içimden. Pilin arkasında max şarj 3.5a diyor kendi şarj aletide 3.5a şarj ediyor normalde. İmax b6'da 3a da şarj etsem sıkıntı yaratır mı.
Moderatör tarafında düzenlendi: