Konyadan Sevgilerle

newman

Yeni Uye
Merhaba Arkadaşlar ismim Keramettin Konyadan V911 ile Başladık bakalım Sonumuz Hayrola.. ( Trex 500 Olur Trex 700 Olur ) İnşallah :)

Konyadan Sevgilerle

Forumumuza hosgeldiniz Keramettin Bey :)

Heli mikrobu vücuda girmiş, önemli olanda bu zaten :laugh: Ilerleyen günlerde inşallah istediğiniz modelleri de toplarsınız yavaş yavaş ;) Keyifli ve zevkli forumlar :saygilar:

Konyadan Sevgilerle

Hoşgeldiniz, bende aslen Konyalıyım, Keyifli forumlar kırımsız uçuşlar dilerim

Konyadan Sevgilerle

Hoşgeldiniz Keramettin Bey,
Avatarınızdaki bebiş çok tatlı, Allah bağışlasın. :D
Keyifli forumlar. :saygilar:

Konyadan Sevgilerle

Türker Akgün' Alıntı:
Hoşgeldiniz Keramettin Bey,
Avatarınızdaki bebiş çok tatlı, Allah bağışlasın. :D
Keyifli forumlar. :saygilar:

Amin İnşallah Ecmain... Oğlum Taha Yasin' in Resmi..

Konyadan Sevgilerle

Delikopter' Alıntı:
Hoşgeldiniz, bende aslen Konyalıyım, Keyifli forumlar kırımsız uçuşlar dilerim
Teşekkürler Hemşerim Kıra Döke ilerliyoruz 911 in Keyfini Çıkartıyorum Şimdilik... :)

Konyadan Sevgilerle

Selamlar Ben Bu V911 Den SIKILMAYA Başladım :) THK nini Simini Aldim Onunla Debeleniyorum Oda sarmamaya Başladi :) Artık yavaş yavaş 6 kanala Geçesim Var V922 ile Başlasammi Diyorum Bir Taraftanda Şeytan MKS 500 Yada Trex 500 Al Diyor Öbür Taraftan Havalar soğuk Boş Ver Alma Bir Taraftanda Can Sıkıntısı Virus Belasi :) V922 Alsam ev içerisinde vede Kapali Alanda Uçuş Yapabilirmiyim Zira V911 in anasini ağlatıyorum Sim de ise Alan turu Yapabiliyorum Siz Olsaniz Ne yapardiniz ?

Konyadan Sevgilerle

Ordaki havaya bağlı trex 500 fakat sime sağlam çalışırsan v922 ile güzel bir başlangıç yapabilirsin indoor uçar salonun genişse keyfine denecek yok, havalar karlı değilse yağmur yoksa neden 500 olmasın :)

Konyadan Sevgilerle

Keramettin Danışman' Alıntı:
Selamlar Ben Bu V911 Den SIKILMAYA Başladım :) THK nini Simini Aldim Onunla Debeleniyorum Oda sarmamaya Başladi :) Artık yavaş yavaş 6 kanala Geçesim Var V922 ile Başlasammi Diyorum Bir Taraftanda Şeytan MKS 500 Yada Trex 500 Al Diyor Öbür Taraftan Havalar soğuk Boş Ver Alma Bir Taraftanda Can Sıkıntısı Virus Belasi :) V922 Alsam ev içerisinde vede Kapali Alanda Uçuş Yapabilirmiyim Zira V911 in anasini ağlatıyorum Sim de ise Alan turu Yapabiliyorum Siz Olsaniz Ne yapardiniz ?
Ben olsam V922 alırdım öncelikle. Hangi modele geçerseniz geçin elinizin altında bir mikro model olmasında fayda var bence.
Sokağa atılmış bir para olmayacaktır diye düşünüyorum. Özellikle ayar gerektirmemesi ve kırım maliyetinin düşük olması da büyük avantaj...

Konyadan Sevgilerle

Keramettin Bey Aileye Hoşgeldiniz Size bulaşan zehrin Panzehiri şuan bulunamamakla beraber zehir bulaşıcıdır. ;D