Merhabalar, Formunuza yeni katıldım, İsmin Tayfur yaş 30 konyada yedek parça imal ediyoruz, rc uçaklarla son bir iki yıldır bir ilgim vardır, bir ay önce Airbus A380 aldım, 6 aydır similosyon kullanıyorum, yakında deneme uçuşlarına başlayacağım
Hakan abi söylediklerine aynen katılıyorum ufak bir ilavem daha var. Trainer uçakla temel pilotajı kazandıktan sonra benim tavsiyem birde ducted-fan süratli uçuş yapan bir EPP modelle deneyim kazanmanız olur. Çünkü bu modelin uçuş karakteri daha ziyade aerodinamik kuvvetlerle havada süzülen trainer uçaklardan ziyade güçle havada uçan jet uçakların karakterine daha çok benzeyecektir diye düşünüyorum. Özellikle iniş konusuna iyi konsantre olmanızı öneririm. Gerçi simulatör kullanıyorsanız bu farkı orada da hissetmişsinizdir büyük ihtimalle.Hakan Ülgenalp' Alıntı:.... Kısaca anlatmak istediğim , tranier bir model ile uçmadıysanız , bu modeli uçurmayın.Rafta durunca kırılmıyor nasılsa , basit bir tranier model edinip ilk önce onu uçurun. Varsa , yakınlarınızda daha tecrübeli bir arkadaşınızdan destek almanızı da şiddetle tavsiye ederim....Keyifli forumlar...
Türker Akgün' Alıntı:En önemli tavsiyeme gelirsek ben olsam acilen bu uçağı satar bir helikopter alırdım.
Bu ara multikopterler'de oldukça revaçta, isterseniz helikopterleri değil de multikopterleri bir düşünün ...Türker Akgün' Alıntı:En önemli tavsiyeme gelirsek ben olsam acilen bu uçağı satar bir helikopter alırdım.