Konu silinebilir.

Aykut bey aramıza geldiniz.Bence henüz geç kalmış sayılmazsınız.Tekrar hoşgeldiniz diyor, keyifli forumlar dileriz. ?

Değerli abilerim hocalarım merhabalar,

2016 yılında Antalya THK Karain Meydanı ve Havacılık Eğitim Merkezinde düzenlenen JetFest'e izleyici olarak katılma imkanım oldu. O festival sonrasında içimde kıpırdamalar ve uzaktan uzaktan havacılık hakkında videolar izlemeye haberler, incelemeler okumaya başlamıştım. Zamanın vermiş olduğu imkanlar, çalışma şartları ve en önemlisi geç kalmanın vermiş olduğu üzüntü ile aranıza yeni katılıyorum. Siz değerli hocalarımdan öğrenecek çok fazla bilgi olduğunu biliyorum. Bilginizi deneyimlerinizi paylaştığınız için sizlere teşekkür ederim.

Adı : Aykut
Soyadı : Altunoluk
Nereden : Antalya
Mesleği : Yazılım Geliştirme
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Uçaklar hakkında araştırma yapıyorken başka bir sayfa üzerinden link ile sizlere ulaştım.

Az bir kaç yıl içerisinde Antalya'ya yerleşme ihtimalim var, ve gittikçe artıyor bu ihtimal. Karain pistini gelip gördüm ve oradaki bekçi arkadaş ta çok güzel karşıladı bizi. Hayırlısı diyorum, inşallah tanışırız. Bazı projelerim var orasıyla ilgili. Hayırlısı...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Merhaba Deniz bey, tabiki tanışmak sizlerle bilgi alışverişinde bulunmak isterim. Teşekkür ederim.