Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,103 Tepkime puanı 23,771 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 3 Ara 2016 #2 Aliexpress siparis problemi yardim edecek ?? Ürünün elinize geçtiğini bildirmemişsiniz diyor. O nedenle de alıcı korumasını uzattık diyor. Bence mail atıp ürün gelmedi demelisiniz.
Aliexpress siparis problemi yardim edecek ?? Ürünün elinize geçtiğini bildirmemişsiniz diyor. O nedenle de alıcı korumasını uzattık diyor. Bence mail atıp ürün gelmedi demelisiniz.
gkbodrumtr Bešiktaśıkkk Katılım 14 Kas 2016 Mesajlar 42 Tepkime puanı 0 Yaş 35 4 Ara 2016 #3 Aliexpress siparis problemi yardim edecek ?? Sümer Yamaner' Alıntı: Ürünün elinize geçtiğini bildirmemişsiniz diyor. O nedenle de alıcı korumasını uzattık diyor. Bence mail atıp ürün gelmedi demelisiniz. Genişletmek için tıkla ... Tamamdir mail attim. Yanlis kisiye atmis mesaji benin ürün daha kargoda. Bu kargo numarasi benimki diil 2 numarasi farkli cok tesekkur ederim abicim
Aliexpress siparis problemi yardim edecek ?? Sümer Yamaner' Alıntı: Ürünün elinize geçtiğini bildirmemişsiniz diyor. O nedenle de alıcı korumasını uzattık diyor. Bence mail atıp ürün gelmedi demelisiniz. Genişletmek için tıkla ... Tamamdir mail attim. Yanlis kisiye atmis mesaji benin ürün daha kargoda. Bu kargo numarasi benimki diil 2 numarasi farkli cok tesekkur ederim abicim