kontrol kartları seçimi için yardım

s1r

Yeni Uye
fiyatı 132.85 eur

fiyatı 163,73 eur

fiyatı 200.19 eur

128,78 dolar

137,84 dolar

220 DOLAR

merhabalar bu kontrol kartları için tavsiyelerinizi bekliyorum bunların dışında öneriniz olursa daha iyi olur şimdiden teşekkürler

kontrol kartları için yardım

Soner bey,

Arkadaşların size en doğru şekilde yardımcı olabilmeleri için toplamayı düşündüğünüz model, kullanım şekli ve beklentiyi de paylaşmanız gerekiyor.

merhabalar, kullanacağınız modele ve beklentilerinize göre değişir.

Ama genel olarak yinede konuşacak olursak,

fiyatı 132.85 eur

fiyatı 163,73 eur

137,84 dolar

Bu 3ü aynı zaten. İsimleri farklı...

Pixhawk ise yine açık kaynak ama başarılı modüllerle harika uçuşları olan bir kart ama o parayı vereceğine direk NAZA al...
220 DOLAR

Tarota gelince daha öncede gördüm bunu. Naza taklidi herşeyi ama görünüm olarak beni etkilemişti. Bundan sonra APM alacağıma direk bunu alırdım alacak olsaydım. Ki bence zaten Apm tabanlı açık kaynak bir kart. youtube da araştırırsın gerekirse...EDIT: biraz inceledim dediğim gibi kaliteli güzel naza çakması bir ürün. ama başarılı ben beğendim. Bu da alınabilir Hexa için falan. Octoda kulanananlarda var. Pc uygulamasıda başarılı...

Özetle NAZA-M Lite Gps Combo Paket Alın.

Uğraşmayı seviyorum diyorsan yukarıdakilerin hepsi alınır. ve yukarıdakiler hepsi full pakettir yanı telemetrisine kadar var Apmde... Daha özgürdür Apm ve benzerleri. Naza daha sadedir donanım olarak, yükseltmek için para harcamak gerekir. Ama kaliteli uçuşları vardır.

Ama dediğim gibi beklentilerinizi bilmeden belirlemeden hiç bir zaman mutlu mesut olamazsın yanlış tercihler yaparsın
Kolay gelsin...

mehmet bey tam detaylı yazacagım birazdan teşekkür ederim

kafamda tam belirleyemedim acıkcası

selcuk bey verdiginiz link inceledim bu kartta otopilot özelligi var sanırım ingilizceyi cok iyi bilmiyorum otomatik çeviride baya bir özellik gösteriyor

acıkcası havada sabit kalma baglantı koptugunda kaltıgı noktaya geri gelme otopilot özelligi pek bi sıkıntı yasatmıyacak bi kart almak istiyorum

Selçuk bey sizin topladıgınız f550 detaylı inceledim apm 2.6 kullanmışsınız gps memnun degilmişsiniz sanırım farklı kullanmıssınız bende aynı kartı kullanmaya karar verdim

bu siteden bakındım farklı fiyatlar var sanırım farklı üreticelere ait en cok alış veriş buradan yapılmıi %95 memnun kalmış

benim tercih sebebim combo bir paket oldugu ve fiyatıda makul geldigi için tercih ettim sizinde görüşünüzü bekliyorum tabi sadece sizin degil yardımcı olacak herkezin

birde bunu aldım diyelim gümrükde herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım ?

birde Selçuk bey bana naza m tavsiye etti ama ben ilk olarak bununla başlamak istiyorum şimdiden teşekkürler

bu arada çinde bir arkadaşım yasıyormus bugun ögrendim tam bir liste çıkardım bakalım bana çok daha ucuza mal edecegini söyledi parcaları nasıl bir fiyat gelecek beklemedeyim

Merhaba
Apm guzel ve deli dolu bir kontrol karti. Ekonomik eklentilerle sonu yok yapilacak seylerin FAKAT tabi hayat oyle gul gulistanlik degil :) bu kart adami uykusuz birakir. Daha dun ne guzel ucuyordum hersey cok guzeldi neden boyle oldu dedirtir. Cok nazli ama ucu bucagi acik ve bazi ayarlari tutturduktan sonra duzenli olarak calibrasyonlari prensip haline getirdigimizde guzel sonuclar alabilecegimiz bir kart. Baslangic icin ise onermiyorum. Bazi setuplara multi karakterine asina olup alistiktan sonra gecilmesi taraftariyim. Halaa naza oneriyorum. Yinede tercih sizin...
Bu tarz seylerin gumruk sorunu olmaz... girse bile 3-4 lira oder alirsinizki zaten makul seviyeye dusuk gosteriyor satici...

tesekkürler selcuk bey suan zaten hem naza hemde apm siparişini verdim arkadasıma kısmetse bugun yarın bana fiyat verecek eger netteki fiyatla aynıysa netten verecem siparişi

sizin topladıgınız cihazı inceliyorum suan birde link paylaşdım o sayfada aynı ürün farklı fiyatlarda farklı üreticilerden dolayımı fiyat degişikligi?

Linki goremedim...

soner yalçın' Alıntı:

bu seferde genel bir link atmışsın yani direk ürün yok arama sonuçları var, burada gözüken apm ve aksesuarları için değişken fiyatlar var diyorsan, e haliyle içeriğine göre değişen fiyatlar normaldir ve satıcılarda farklı burada. değişken fiyatlar normal yani, klon bir apm combo setinin ortalam fiyatı 6m gpsli olanı 120 dolar falan. 3dr ürünlerine girersek full paket 400 dolara kadar çıkar bu rakam...

hayırlı günler

bunun gibi ürün aynı yada ben fark edemiyorum ama arada 50 dolar ve fazla fiyat farkı var hani ucuzunu aldık diyelim ucuz etin yahnisi yenmez gibi olmasın diye soruyorum

birde bana tavsiye ettiginiz naza kartı ile ardupilot özellikleri tam olarak aynımı yani osda telemetry felan full paketmi yoksa ayrımı almam gerekiyor parcaları