Kocaman aileye kocaman merhaba :) :)

ÖzgeKartal

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Merhabalar,

Ben Özge KARTAL. Ankara'da mühendislik son sınıf öğrencisi ve aynı zamanda TAI'de aday mühendislik yapmaktayım. Bitirme projem dolası ile multikopterler ile ilgilenmeye başladım. Yaşadığım sorunları araştırmaya başladığımda oklar beni hep aynı siteye ve mükemmel verilmiş cevaplara yönlendiriyordu, bende neden bu ailenin bir parçası olmayayım belki benim de ufacık yardımımın dokunabileceği şeyler olabilir diye düşünerek aranıza katılma kararı aldım :) :)
Şuan iki tane F450 Quadcopterim ve onların bitmek bilmeyen sorunları ile uğraşıyorum :) Biraz uslu çocuklar olurlarsa senkron bir şekilde dans edecekler inşallah :)

Hepinize güvenli uçuşlar dilerim...
Esenlikle kalmanız dileğiyle,
Özge KARTAL

Adınız / Soyadınız
Özge KARTAL
Nereden Katılıyorsunuz
Ankara
İlgilendiğiniz Model
Multikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
2019
  • Beğen
Tepkiler: Yıldıray Peker
Bu arada konularda kendinizi ifade ediş tarzınız, yazım kurallarına dikkat etmenizden dolayı sizi ayrıca tebrik etmek isterim. Ne yazık ki genç arkadaşlarda normal olan bu tür şeyleri görünce artık şaşırır ve tebrik eder hala geldik :)

Mehmet Bey güzel yorumlarınız için gerçekten teşekkür ederim :) gençliğimize sığınıp hataları örtmek istemediğimizden böyle şeylere dikkat ediyoruz elimizden geldiğince :)

Merhaba. Hoş geldiniz aramıza.

Teşekkür ederim Selçuk Bey, hoşbuldum aranıza :)

Özge hanım ailemize hoşgeldiniz. :)

Teşekkür ederim Tamer Bey, Hoşbuldum aranıza :)

Hoş geldiniz Mühendis Hanım. :RCKolik:

Teşekkür ederim Levent Bey, hele bi diplomamı alayım o zaman "Mühendis Hanım" kelimesinin altını dolduracak kadar olayım size daha güzel bir teşekkür mesajı yazacağım :)

Hoşgeldiniz Özge hanım , eminim forumumuzdan çok fayda göreceksiniz ve yine eminim bizler de sizin paylaşımlarınızı severek takip edeceğiz :saygilar:

Teşekkür ederim Hakan Bey, görebileceğim faydayı hayal bile edemiyorum umarım sizlere faydalı olabilirim :)

Hoş geldiniz. Başarılarınızın devamını dilerim. :saygilar:

Teşekkür Ederim Özgür Bey , temmenniniz ve yardımlarınız için ayrıca teşekkür ederim :)

Hoş geldiniz keyifli forumlar :saygilar:

Teşekkürler Mustafa Bey :)