Kocaeli'nden Selamlar :)

Red.Shift

Yeni Uye
Merhaba arkadaşlar aşağıda forum kurallarına uygun olarak kişisel bilgi ve ilgi alanlarımı paylaştım. Umarım yeni katıldığım rckolik ailesinde faydalı olurum. İnanıyorumki rckolik ailesi olarak benim gibi arkadaşlardan desteklerinizi esirgemezsiniz.

Adı : Selim Semih
Soyadı : Koçyiğit
Nereden : Kocaeli / izmit
Mesleği : Öğrenci (7.Sınıf)
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Cheerson CX-20 multicopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz : yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Multicopter almadan önce karar vermek için yaptığım forum araştırmaları için google dan
Kullandığım Model(ler) : Cheerson CX-20 Multicopter

Güvenli bir yer bulduğumda deneme uçuşlarının videolarını sizlerle paylaşacağım. Şimdiden Hoşbulduk :RCKolik: :new: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Selim yasin gercekten 12 ise seni öncelikle canı gönülden tebrik ederim kardeşim. Hitap tarzı, yazım kuralları ve ifadelerin ile gercekten yasından cok daha olgun bir kişi oldugun anlaşılıyor. Öncelikle ailen sonra da öğretmenlerini canı gönülden tebrik ediyor ve aramıza Hosgeldin diyorum :RCKolik:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Öncelikle Hoşbulduk ve iltifatlarınız için canı gönülden teşekkür ederim , Cheerson CX-20 olarak adlandırdığım Multicopter yeni aldım ve Kocaeli'ndeki buluşmalarınızda haftasonları yer almayı gerçekten çok istiyorum. Çok büyük bir hobi Helikopter ve multicopterler :)

Multi konusunda herhangi bir tecrübemiz yok ama seni gercekten tanımak isteriz Selim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hoşgeldin Selim,

Selim seni baban sayesinde az da olsa tanıdık esasında. :laugh: Hatta nick name'in " Redshift "'ti değil mi. :)

Keyifli forumlar. :saygilar:

Hoş geldin Selim.