KOCAELİ-İZMİT 'ten selamlar

Dehadoba

Yeni Uye
Merhabalar abilerim , kardeşlerim , arkadaşlarım adım Doğukan , 24 yaşındayım , Toyota Plaza Kocaeli Kaya'da kiralama departmanı satış temsilcisiyim . Yaklaşık 2 yıl önce başladım hobiye . Gerçek araçlardaki modifiye ve drift araçlarına olan ilgim ile bağlantılı olarak başladı aslında ..

Ucuz birşey alayım derken ilk arabam bana yaklaşık 1700 tlye gelen full alüminyum modlu Street jam Ota R3r şase , speed passion 8.5R sensörlü motor ve esc , HiTec servo ve spektrum dx3e marka kumandalı drift aracım oldu. Biraz zora soktu beni ama kendimi geliştirdikçe iyileştikçe daha çok keyif almaya başladım . Şimdiki arabam Ota serisi r31 gene drift aracı ancak satılığa çıkardım parça parça olarak söz nişan olayları dolayısı ile :)

Facebook üzerinde Kocaeli'de bulunan buluşma fotoğraflarınızı görünce eklemek istedim sizleri ve sayfanızı ..

Dilerim hobi bitsede dostluğun ve kardeşliğin baki kaldığı bir forum ortamı olur. Drift araçları konusundada bilgim vardır yeterince , yardımcı olmaya çalışırım ilgilenen arkadaşlara ..

Tabi uzun bir süre hobi ile ilgilenemeyeceğim ancak benimde merakım quad lara karşı .. Djı lar beni aşar ancak daha ucuz yollu olup performans olarak iyi olanlar konusunda bilgi verenler olursa sevinirim :)

Hoşgeldin Doğukan,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Foruma hoşgeldiniz. Helikoptere davet ediyorum sizi. :RCKolik:
Drift-asphalt-offroad nitro ve elektrikli araçları kullanıp, helikoptere geçen birisi olarak :RCKolik:
Keyifli forumlar

O zaman bana düşen forumdan nasıl bir başlangıç yapmam grrektiğini öğrenmek :)

Doğukan Demirer' Alıntı:
O zaman bana düşen forumdan nasıl bir başlangıç yapmam grrektiğini öğrenmek :)
Su konu guzel bir baslangic olacaktir :RCKolik:

Fakat benim anlamadim Simdi senin ilgi alanin tam olarak ne, Heli mi Quad mi ??

Merhaba Doğukan! Foruma hoşgeldin!

Bu arada, araba pisti için imza kampanyası ne durumda?