Kocaeli Buluşması'nda İHA Kayıt Durumu Görüşüldü mü?

bydmrblk

Kıdemli Uye
Arkadaşlar İnsansız Hava Araçlarına ait kayıt kürek işleri uzunca konular da tartışılmasına rağmen yine de bir soru işareti her zaman bulunuyordu.

Ben ve forumdaki diğer arkadaşlar da Kocaeli Buluşması'nda modelci arkadaşlar ve abilerimizin bu konuyu istişare edeceği ve ortak görüşler doğrultusunda ne yapacağımızı belirtmelerini bekliyorduk. En azından ben bekliyorum. :) :saygilar:

Bu konu görüşülebildi mi acaba?

Görüşüldü ise nasıl öneriler ortaya çıktı?

Görüşülmedi ise ne yapacağız ;D

Bu konuda düşüncelerimizi ortak bir noktada oluşturursak, bizler de kararımızı veriririz diye düşünüyorum :RCKolik:

Aslında Emre hatırlattı da biraz benim iş güzarlığım oldu galiba :-\ Öyle özel detaylı bir konuşma olmadı ne yazık ki..

Gördüğüm kadarıyla, ki ben de onu uyguluyorum şu an :

Türkiye'de proaktif davranıp hemen bazı şeyleri yapmak her zaman mantıklı olmayabiliyor ne yazık ki :-\

%99 eninde sonunda hepimiz kayıt yaptırmak zorunda kalacağız ama ben yine de küçük de olsa bir risk alıp, biraz daha bekleyip görme taraftarıyım. Özellikle uygulama detay ve sonuçlarını..

Valla abilerim ben biraz afedersiniz sazanlık yaparak ilk günden kayıt işlemlerini yaptırmıştım 2 modelimde onaylandı ve plakaları var. Ama keşke yapmasaydım ve biraz daha bekleseydim diyorum.. :)

Mehmet abiye katılıyorum, eninde sonunda yaptıracağız sonuçta, ama biraz daha beklemenin zararı yok. Yanlış hatırlamıyorsam 1 mayısa kadar süremiz vardı. Ben kendi adıma nisanın son haftasına kadar bekleyip, öyle yapmayı düşünüyorum, ilk etapta model kaydetmeyi de düşünmüyorum, eğer öyle oluyorsa.

Enin de sonunda kayıt olacak çoğu kişi. Ben de bekleme taraftarıydım ama bekledigim zaman içinde hiçbir değişiklik olmadı. Mail attım aşağıdaki cevabı alınca kayıt oldum. Şimdilik model eklemedim. 4000 e yaklaşmış kayıt sayısı

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

En azından biraz daha bekleyelim o halde :saygilar:

Emre Kaman' Alıntı:
Mehmet abiye katılıyorum, eninde sonunda yaptıracağız sonuçta, ama biraz daha beklemenin zararı yok. Yanlış hatırlamıyorsam 1 mayısa kadar süremiz vardı. Ben kendi adıma nisanın son haftasına kadar bekleyip, öyle yapmayı düşünüyorum, ilk etapta model kaydetmeyi de düşünmüyorum, eğer öyle oluyorsa.

Benim modelimi 3 hafta sonunda onayladılar. Hatta o süreç içerisinde modeli kırdım ve neredeyse aynı tasarımı yeniden yaptım (güncelleme veya aynı modeli geliştirme :p diyebiliriz ). ;D İlk başvurduğum aletin plakasını kullanıyorum hala.

Kısacası modelin onaylanma süresinin uzun olduğunu da hatırlatayım dedim. Olmaz da bir sıkıntı olursa diye.

Kayıt olma konusunda ben de kararsızdım. Ama kayıt olmanın bir zararı olacağını düşünmediğimden kayıt oldum. Uçtuğum yerlerden ikisi ana yolun kenarında. Şimdi bu mevzuatı duyan bir polis gelir sorar diye kayıt oldum ben.

Hatta Raptoru da kayıt ederken fotoları yükledikten sonra Hakim renk olarak Kırmızı girmiştim ama kayıt ettikten sonra Hakim renk Beyaz olarak görünüyor. Kayıt sırasında bir kere sanırım sayfayı yenilemiştim ondan olmalı.
Resimler olmasına rağmen onaylamışlar.
Şimdilik Goblini kayıt etmedim.

Ben kayıt oldum ancak model eklemedim şimdilik zaten kayıt süresi içinde kayıt numaramı alayım modeli sonradanda ekleyebilirim diye düşündüm

Sent from my iPhone using Tapatalk