Kadir Kurt Kıdemli Uye Katılım 1 Ağu 2013 Mesajlar 2,506 Tepkime puanı 2,849 Yaş 26 Konum Afyon İlgi Alanı Uçak 12 Tem 2015 #2 Ben Simulatör Yapamayacağımda Ne Önerirsiniz? FSM diye dandik bir sim var. Pc kötü bile olsa açar.
Mustafa ÇOBAN Kıdemli Uye Katılım 28 Eki 2014 Mesajlar 2,600 Tepkime puanı 2,205 Web sitesi www.kervansaraykahve.com.tr İlgi Alanı Heli 12 Tem 2015 #3 Ben Simulatör Yapamayacağımda Ne Önerirsiniz? Kadir ona birde kumanda lazım olur öneri olarak telefonda çalışan vardı bir tane onu önerelim hiç değilde yönlere felan alışır.
Ben Simulatör Yapamayacağımda Ne Önerirsiniz? Kadir ona birde kumanda lazım olur öneri olarak telefonda çalışan vardı bir tane onu önerelim hiç değilde yönlere felan alışır.
Kadir Kurt Kıdemli Uye Katılım 1 Ağu 2013 Mesajlar 2,506 Tepkime puanı 2,849 Yaş 26 Konum Afyon İlgi Alanı Uçak 12 Tem 2015 #4 Ben Simulatör Yapamayacağımda Ne Önerirsiniz? Mustafa Çoban.' Alıntı: Kadir ona birde kumanda lazım olur öneri olarak telefonda çalışan vardı bir tane onu önerelim hiç değilde yönlere felan alışır. Genişletmek için tıkla ... aynen Mustafa abi kumanda gerek onada. Benim telefonda yüklü adı, absolute rc. Google playdan indirebilir
Ben Simulatör Yapamayacağımda Ne Önerirsiniz? Mustafa Çoban.' Alıntı: Kadir ona birde kumanda lazım olur öneri olarak telefonda çalışan vardı bir tane onu önerelim hiç değilde yönlere felan alışır. Genişletmek için tıkla ... aynen Mustafa abi kumanda gerek onada. Benim telefonda yüklü adı, absolute rc. Google playdan indirebilir
YasirSyrk Hhhh Katılım 12 Tem 2015 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Yaş 24 12 Tem 2015 #5 Ben Simulatör Yapamayacağımda Ne Önerirsiniz? Hangisini Diyorsunuz Siz Abiler?
Kadir Kurt Kıdemli Uye Katılım 1 Ağu 2013 Mesajlar 2,506 Tepkime puanı 2,849 Yaş 26 Konum Afyon İlgi Alanı Uçak 12 Tem 2015 #6 Ben Simulatör Yapamayacağımda Ne Önerirsiniz? Yasir Seyrek' Alıntı: Hangisini Diyorsunuz Siz Abiler? Genişletmek için tıkla ... Sim kumandasi alası ya şimdilik telefonla idare et diyoruz. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ben Simulatör Yapamayacağımda Ne Önerirsiniz? Yasir Seyrek' Alıntı: Hangisini Diyorsunuz Siz Abiler? Genişletmek için tıkla ... Sim kumandasi alası ya şimdilik telefonla idare et diyoruz. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
YasirSyrk Hhhh Katılım 12 Tem 2015 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Yaş 24 12 Tem 2015 #7 Ben Simulatör Yapamayacağımda Ne Önerirsiniz? Peki...Saygılarımla...Hemen İndirdim Bile... Herkese Hayırı Uçuşlar Dilerim...
Ben Simulatör Yapamayacağımda Ne Önerirsiniz? Peki...Saygılarımla...Hemen İndirdim Bile... Herkese Hayırı Uçuşlar Dilerim...