Keşandan Merhabalar

esdaesda

Yeni Uye
Büyüklerime, küçüklerime ve yaşıtlarıma merhaba arkadaşlar
İsmim Gökhan .
Meslek: DMNS kurye + öğrenci.
Uzun süredir heli'leri severim hep ilgimi çekmiştir. Adını ağzıma almak istemediğim lanet bir siteden 4 kanallı bir terminatör heli siparişi verdim 10 liraya güya indirimdi. Aldım uçuramadım daha sonrada çıt çıt diye ses yaptı hiç uçmadı.
Bu arada motosiklet tutkununuyum hatta üyesi olduğum motosiklet forumundada burda bir kişiyi gördüm. )

Siparişimi verdim banggood'tan ve beklemedeyim, daha öncede yurtdışı alışverişlerim oldu.
Sabırsızlıkla bekliyorum ve herkese hayırlı akşamlar diliyorum.

Sağlıcakla...

Keşandan Merhabalar

Hoşgeldin Gökhan, doğru yoldasın. Heli candır :thumbup:

Keşandan Merhabalar

Aramıza hoşgeldin Gökhan :RCKolik:

Madem yeni başlıyorsun o zaman şu konuya mutlaka bir göz at

Bu arada inşallah yurtdışından sipariş verdiğin model 4 kanal falan değildir ??

Keşandan Merhabalar

Malesef 4 kanal farkında olmadan verdim ve gümrüğe takıldı 57 tl vergi bile çıkardılar . Sorun değil fazla bi meblağ değil 6 kanala da geçerim zamanla.

Keşandan Merhabalar

Hoşgeldin Gökhan,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Keşandan Merhabalar

Hoşgeldiniz Gökhan Bey.

Keşandan Merhabalar

Hoşbulduk arkadaşlar sıcak bir ortamda bulunmaktan çok mutluyum zamanla kaynaşırız.

Keşandan Merhabalar

Gökhan aramıza hoşgeldin sipariş verdiğin model nedir acaba?

Keşandan Merhabalar

@Aytekin AŞANTAYRUL

Elime geçen model V912'dir. 4 kanaldır kendileri. 1haftadır uçuruyorum gayet zevkli .

Keşandan Merhabalar

:saygilar: Gökhan kardeşim merhaba , bende uzunköprüdeyim, bu foruma gelmekle yolu yarıladın, modelcilikle ilgili her türlü yardım ihtiyacın olursa ,yardımcı oluruz,
tekrar hoşgeldin %p

Keşandan Merhabalar

Hoşbulduk Adnan Bey şuan Trex 500 bakma aşamasındayım ama hiç birşey anlamıyorum forumu baştan aşağı okudum bilgi kirliliği çok. Dfc super combo vs vs o kadar konu var ki gereğinden fazla kirlilik yaratmış. Benim gibi acemi sadece 4 kanal uçurmuş bir kişinin anlaması imkansız ( diğerlerine kolay gelebilir ).

Keşandan Merhabalar

Gokhan istersen yorum yaparken biraz daha dikkatli ol. Tamam sen yeni başlıyorsun ama en azından bu bilmediğin konular hakkında yorum yaparken dikkatli olmanı sağlamalı diye düşünüyorum.

Ne demek forumda konu kirliliği var. Eğer sen burayı da kirli diyorsan ve konuları takip etmekte zorlanıyorsan (ana indeks sayfaları, konular arası geçişler, ilk başlayanlara ozel yönlendirmeler.. ) bence konu kirliliği daha az olan başka bur forum araştır.....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Keşandan Merhabalar

Gokhan ona bilgi kirliligi denmez. Bilgi kirliligi bir konu hakkinda dogru bilgilerin yaninda, yanlis bilgilerin de dogruymus gibi verilmesine denir. Anlatmak istedigin konu kirliligi olabilir, ancak forumumuzda konu kirliligi de yok, olmamasi icin caba harcaniyor. Konu kirliligi bir konu hakkinda ayni icerige sahip cok sayida konuya deniyor. Forumda olan sey detayli bilgi. Eger bir model hakkinda bu kadar cok sey olmasi kafani karistiriyorsa, bir de bunlarin detaylarina girince iyice kaybolacaksin demektir. Bunun elektronigi, teknigi, pilotaji derken iyice dallanip budaklanir. Bu kadariyla ugrasamam diyorsan baska bir hobiye gecis yapmani oneririm. Yada oturup okumayi kabul etmen lazim bastan, okumak kendini ifade edisini de gelistirir hem.

Keşandan Merhabalar

Hobi olarak çok karmaşık veya kurulumu olabilir ama yeni başlıyorum diye . Zaten bi anda bu kadar şey okudum diye oluyor son mesajımda belirttim diğerlerine kolay gelebilir diye . Tamam diyelim ki trex 500 toplamak istiyorum yeni başlıyorum , yeni başlayanlara flybarless model önermiyorlar tamam anladım ama toplama konusuna gelince torq tube veya kayış olayı beni tekrar başa atıyor parça seçiminde servo sıyırıyor bundan dolayı plastik kullanın vs vs okudum . Bu kadar sert çıkışmanıza gerek yok forumu zaten okuyorum sipariş verme konusuna gelince bulamıyorum siteler ölü linkler 4*4 not found.