Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sen ironi yaptın abi [emoji5] ama yanlış anlaşılmasın tabi model fatih abinin sadece ben topluyorum. Bizim ekipte senin benim yok [emoji5] fatih abi kadar bende uçuracam bu bebeği[emoji4]
Sen ironi yaptın abi [emoji5] ama yanlış anlaşılmasın tabi model fatih abinin sadece ben topluyorum. Bizim ekipte senin benim yok [emoji5] fatih abi kadar bende uçuracam bu bebeği[emoji4]
Satalım mı toplayalım mı derken Toplandı güzel de oldu
550 den sonra 700 isteği bir hayli artmıştı pilotajıma göre biraz fazla oldu ama uzun zaman bu hobiyle uğraşmayı düşündüğüm için o kısmını pek düşünmek istemiyorum. maddi kısmına girmek istemiyorum bütçeme göre en iyisini almaya çalıştım tabi ki arkadaşlarım tavsiyesi üzerine. Elektronik olarak motor Align servolar Mks esc Hobbywing 130 amp ünite ebar vardı ama kumandam ile bir türlü uyuşmadı rescue li bir üniteyede bütçem yetmedi Kbar kullandık piller de haiyin 4000 aldık
Montaj işine önce Cem başladı sonra Ali devam edip bitirdi iki arkadaşımada teşekkür ederim