Kayseriden Selamlar :)

BLackX

Çalışkan Uye
Web sitesi
www.omerkose.net
Arkadaşlar Merhaba;

Kısaca kendimi tanıtmak istiyorum.

Adı : Ömer
Soyadı : KÖSE
Nereden : Kayseri
Mesleği : Bilgisayar
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Quad
Var ise Modelcilik Tecrübeniz : Henüz yok yeni başlıyorum
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Google aramalardan
Kullandığım Model(ler) : Henüz yok. Quad için malzemeleri toplamaya çalışıyorum ;)

Hoşgeldiniz Ömer Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Aramıza hosgeldiniz Ömer Bey. Özellikle mevcut Quadro ile ilgili paylaşımlar size oldukça faydalı olacaktır diye düşünüyorum :)

Hoşgeldiniz Ömer bey. Forum tam bir QUAD arşivi. Nelerin lazım olduğu, nereden alınabileceği, nasıl ayarlanacağı gibi pek çok konuyu görürsünüz zaten. Ama kendi tecrübemden yola çıkarak size ufak bir tavsiyede bulunayım. Yeni başlayan biri olarak kit toplamanız yerine hazır bir model almanız daha mantıklı. Çünkü kit toplamak ve ayarlarını doğru yapmak tecrübe istiyor. Elbette seçim sizin :saygilar:

hoşgeldin ömer abi quad konusunda elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim.
:RCKolik: :RCKolik:

Ömer Bey hoş geldiniz. Elimden geldiği kadar ben de yardımcı olurum.

Foruma yeni girebildim mesajları yeni görüyorum :)

@Hakan Ülgenalp Bey çok teşekkürler hoşbuldum :)

@MURAT TEPE Bey teşekkür ediyorum. Yeni yeni parçaları topluyorum. Frame, motorlar ve prop'lar kaldı şu anda eksik olarak. Onları da en kısa sürede tamamlayıp uçuşa geçmek istiyorum. Takıldığım yer olursa rahatsız ederim sizi ;)

@Ali Yörük Bey çok teşekkürler eksik olmayın. Parçaları bi toplayım sizi de rahatsız ederim ;)

@FERDİ İKİZ hocam öneriniz için çok teşekkürler. Nedense bana Phantom tarzı Quad'lar oyuncak gibi geliyor. Bunu söylerken daha önce hiç gerçek olarak Phantom görüp uçurmadım ama frame'i çok yapmacık geliyor bana :) Tabii ki bu benim görüşüm. Bu sebepten dolayı kendim toplamak istedim. Bu tür kendi uğraşımla yaptığım işlere daha çok değer veriyor ve zevk alıyorum. Bundan dolayı böyle bir yol izleyim dedim ama bakalım inşallah üstesinden gelebilirim :) Tekrardan değerli tavsiyeleriniz için teşekkürler.

@Mehmet Kucuksari Bey en kısa zamanda inceleyeceğim. Teşekkürler :)

Anladım ki bu forum benim için gerçekten faydalı olacak. Şöyle forumun derinliklerine doğru uzanayım ben :)