KAYSERİDEN SELAMLAR

neyzen38

music my life
Adı : Aşkın
Soyadı : Topal
Nereden : kayseri
Mesleği : öğretmen müzisyen
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : şimdilik heli ve fpv
Var ise Modelcilik Tecrübeniz:
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : google
Kullandığım Model(ler) : wltoys v911 pro v2

arkadaşlar merhabalar umarım keyifli vakit geçiririz hep birlikte. bugün verdim v911 siparişini ilk başta 4 kanallıyla başlayalım dedik umarım pişman olmam. iyi forumlar

KAYSERİDEN SELAMLAR

Oncelikle Aramiza hosgeldin Askin. Keske 4 kanal model almadam once foruma bi goz atsaydin. Bu arada Forum olarak 4 kanala ne yazik ki destek veremiyoruz. Sebebine gelince :

KAYSERİDEN SELAMLAR

hoşgeldiniz :saygilar:

KAYSERİDEN SELAMLAR

Aramıza Hoşgeldiniz Aşkın Bey.

KAYSERİDEN SELAMLAR

Meraba ayni gün ayni şehirden iki ayni model sipariş verdik sanirim hayirli olsun :) kayserinin neresindensiniz

KAYSERİDEN SELAMLAR

Hoşgeldin Aşkın,

Keyifli forumlar. :saygilar:

KAYSERİDEN SELAMLAR

Faik Yılmazsoy' Alıntı:
Meraba ayni gün ayni şehirden iki ayni model sipariş verdik sanirim hayirli olsun :) kayserinin neresindensiniz
talas hocam siz ? [emoji1]

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KAYSERİDEN SELAMLAR

Aşkın Bey Merhabalar hoşgeldiniz;

Belsin'den selamlar o zaman :laugh:

KAYSERİDEN SELAMLAR

Omer Kose' Alıntı:
Aşkın Bey Merhabalar hoşgeldiniz;

Belsin'den selamlar o zaman :laugh:

selamlar ömer bey size de epey kayserili var gibi çok mutlu oldum :)

KAYSERİDEN SELAMLAR

;D Mimsinden bende :halay: helimi aldigim gün kirdm o kadar kullanıcı yorumu forum okudum hiç bnm basima gelene rastlamadim :laugh: pallerin carpmasiyla pal degide dibinden sıyrıldi nasil olduysa surekli ayni sey oldu ugrade cnc takim ve yedek parça pil siparislerim yurtdışından gelmedi bekliyrum hala sizde durum nasıl :saygilar: :saygilar:

KAYSERİDEN SELAMLAR

Faik bey hoşgeldiniz aramıza yanlız sorununuz pek anlaşılır değil modeliniz nedir neresi siyiriyor bir resim felan destekleneseniz olurdu.

SM-G900F cihazımdan gönderildi

Ynt: KAYSERİDEN SELAMLAR

Abi hosgeldin bende kocasinan dan selam gonderiyorum O0
Kayseriden katilan uye sayisi gun gectikce artiyor

KAYSERİDEN SELAMLAR

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Faik bey hoşgeldiniz aramıza yanlız sorununuz pek anlaşılır değil modeliniz nedir neresi siyiriyor bir resim felan destekleneseniz olurdu.

SM-G900F cihazımdan gönderildi
Hoşbuldum tesekkur ederim. :saygilar:
Sorun dile getirme dglde sohbet olarak belirttim sorunumu ilerleyen zamanda. Resim video ile ve giderilmesi konulu bi başlık acarim umarim..

KAYSERİDEN SELAMLAR

hoş geldiniz keyifli forumlar.