Samet Yayla Uye Katılım 30 Ağu 2024 Mesajlar 102 Tepkime puanı 29 Yaş 18 Konum istanbul İlgi Alanı Multikopter Pazar saat 19:52'de #1 selamun aleyküm tarot 650 gövdeye sahibim 16mm karbon fiber boru kullanıyorum 16mm aliminyum ile değiştirirsem avantajım dezavantajım neler olur ?
selamun aleyküm tarot 650 gövdeye sahibim 16mm karbon fiber boru kullanıyorum 16mm aliminyum ile değiştirirsem avantajım dezavantajım neler olur ?
H hasan çeli k Yeni Uye Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 45 Tepkime puanı 32 Yaş 32 Konum mugla İlgi Alanı Heli Pazar saat 21:55'de #2 Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Trex 500 karbon boru kullandım titreşime dayanamadı bence sonuç bu aleminyumdan vaz geçmem Tepkiler: Samet Yayla
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Trex 500 karbon boru kullandım titreşime dayanamadı bence sonuç bu aleminyumdan vaz geçmem
Samet Yayla Uye Katılım 30 Ağu 2024 Mesajlar 102 Tepkime puanı 29 Yaş 18 Konum istanbul İlgi Alanı Multikopter Pazar saat 22:23'de #3 hasan çeli k' Alıntı: Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol trex 500 karbon boru kullandım titreşime dayanamadı bence sonuç bu aleminyumdan vaz geçmem Genişletmek için tıkla ... Drone de durumlar biraz farklı ama doğru düşünüyorsunuz
hasan çeli k' Alıntı: Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol trex 500 karbon boru kullandım titreşime dayanamadı bence sonuç bu aleminyumdan vaz geçmem Genişletmek için tıkla ... Drone de durumlar biraz farklı ama doğru düşünüyorsunuz