Karabük'ten selamlar

hackchen

hem uçarım hem kaçarım lakin pil bitene kadar :)
Web sitesi
fb.com
Ben selim karabükte yaşıyorum Afyon Kocatepe Üniversitesi Sağlık kurumları Yöneticiliği okudum. Rc araçlara karşı büyük ilgim var ama az param var :D neyse bugün yeni helikopter aldım inşallah hayırlı olur jipi Medineden almıştım ama diyorum ki iyiki helikopteri daha önce almadım yoksa gider 3 kanallı falan alırdım sonra pişman olurdum neyse fazla konuştum hepinize ii eğlenceler
he bu arada Karabük'te buluşma falan olmuyo mu???

Karabük'ten selamlar

Selim bey , hoşgeldiniz....Para az ise ben size bol bol simülasyon öneriyorum, 4 kanal 6 kanala hazırlıktır ama aralarında biraz farklılık vardır.Az para, çok çalışma, iyi pilotaj, az kırım... :saygilar:

Karabük'ten selamlar

Merhaba Selim Bey,

Forumumuza hosgeldiniz. Bu hobi ne yazık ki zaman kadar parada istiyor :-\ Hakan kardeşim durumu çok iyi özetlemiş. Bence de hemen simulasyon kumandası alıp, simulator çalışmalarına başlayın. Biraz para biriktirdikten sonra 6 kanal micro bir heli V922 alıp, hobiye profesyonel anlamda ilk adımı atmış olursunuz.

Karabük'ten selamlar

Hoşgeldiniz Selim Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Karabük'ten selamlar

hoşbulduk sağolun Karabükten birilerini bulsam iyi olurdu beraber bişiler yapardık ama bu site varken şehrin önemi çok yok :)

Karabük'ten selamlar

Selim Akçın' Alıntı:
hoşbulduk sağolun Karabükten birilerini bulsam iyi olurdu beraber bişiler yapardık ama bu site varken şehrin önemi çok yok :)
RCKolik adına bu güzel sözleriniz için teşekkür ederiz. Üst menüde bulunan "Üyeler" kısmında İlllere göre arama yapınca 2 üyemiz çıktı. Murat ve Bülent Bey. Murat Bey aktif bir üyemizdir. Bülent Bey üye olmuş ama tanışma konusu falan açmamış. Epeydir de foruma girmiyor gözüküyor

Karabük'ten selamlar

selim hoşgeldin

bu hobi ustalarında dediği gibi çok para ve zaman gerektiriyor bol bolda sabır

ben daha uçamıyorum ama sen uçabilirsen yedek lazım olursa elimden geleni yaparım

bende rc çok ama vakıt malesef yok gündüz Kardemir aş de çalısıyorum 08 16 iş akşamda 17 22 okul (karabuk myo elk 2 2. öğr) bir yıldırda yeni kok fabrikaları yatırımı için fazla mesaideyim

araba bakımsız kaldı motosikletin yatmaktan aküsü bitti :)

elimde maverick strada sc 1/10 of road, cesna 182, bixler 2, trex 450 pro, nano cpx, vl 911, solo pro ve bi sürü yedek var lazım olursa haber et

Karabük'ten selamlar

Selim bey hoşgeldiniz.

keyifli forumlar dilerim.Zehiri almışsınız gerisi kendiliğinden gelir.

Karabük'ten selamlar

Murat Bey Allah razı olsun sizde baya ekipman varmış maşallah hani bi caps vardı
zaman+güç var para yok(öğrenci yada işsizken)
güç+para var zaman yok(çalışan iken)
para+zaman var güç yok (emekliyken) aynı o işe döndü neyse bi boş vakit falan olrsa haberleşiriz

Karabük'ten selamlar

Selim Akçın' Alıntı:
Murat Bey Allah razı olsun sizde baya ekipman varmış maşallah hani bi caps vardı
zaman+güç var para yok(öğrenci yada işsizken)
güç+para var zaman yok(çalışan iken)
para+zaman var güç yok (emekliyken) aynı o işe döndü neyse bi boş vakit falan olrsa haberleşiriz

valla cuk oturdu :)

inşallah görüşürüz :)