Jumper T8SGPLUS V2 ürün incelemesi
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Son düzenleme:
Gayet başarılı ve güzel bir inceleme videosu olmuş, ellerine sağlık @Özgür Öztürk hocamJumper T8SGPLUS V2 ürün incelemesi
frsky R9M 900 Mhz. Aslında çok daha uzun mesafeye yeterlı olmalı, Ama denediğiniz mesafe o kadar sanırım.@Mehmet Sarıkaya Bey frsky R9M ile kullandım . Bir adet 7 inch geprc quadcopter topladım ve onunla denedim . Modül ile ilgili telemetry bilgileri hariç herhangi bir sıkıntı yok .Hatta zorlamamakla birlikte frsky XM+ alıcı ile sorunsuz 7-8 test uçuşum oldu.Ortalama yataydaki mesafe 1Km civarındaydı .
Ya kumandanızı usb ile bilgisayara bağlı bıraktınız ve kumanda kendi yazılımını güncellemeye çalıştı yada siz kendiniz yazılım güncellemesi yaparken yanlış dosyayı kullandınız . Cuma günü.gün içinde nasıl çözeceğinizi anlatayan fotolar paylaşırım.Selamlar arkadaşlar bende bu kumandadan aldım daha önce futaba kullanan birisi olarak kutuyu acınca hayal krııklığı oldu oyuncak gibi bir kumanda.
ve ardından ilginç bir şekilde kumanda kendi kendine usb ikonu çıkardı ve öylece kaldı bir türlü de düzeltemedim.
tanıtımı yapan arkadaşımız bu hatayı yaşadıysa çözümünüde söyleyebilirse çok sevinirim.
iyi çalışmalar.