Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xx2xX önce ilk ileti olarak kendinizi bir tanıtsaydınız tanışma bölümünde çok daha iyi bir giriş yapmış olurdunuz.
Bir de biz bu forumda nickname den çok adımızı soyadımızı kullanıyoruz.
Adınızı soyadınızı da yazarsanız isminizi de öğrenmiş oluruz.
Mutlaka bir şekilde yapılır da unutmayın ki joystick ile simülasyon kullanmak demek, (eğer gerçek hayatta modelinizi joystick ile uçurmayacaksanız) simülasyonla "oynamak" demektir.
Xx2xX önce ilk ileti olarak kendinizi bir tanıtsaydınız tanışma bölümünde çok daha iyi bir giriş yapmış olurdunuz.
Bir de biz bu forumda nickname den çok adımızı soyadımızı kullanıyoruz.
Adınızı soyadınızı da yazarsanız isminizi de öğrenmiş oluruz.
Celalettin abi o kısma dikkat etmemişim hemen düzeltiyorum.
kısaca kendimi de tanıtayım
Sivaslıyım karabükte okuyorum. Modelciliğe (gemi,uçak vs.) ilgi duyuyorum gerek rc gerek statik şimdilik aklıma gelen bukadar. İsim kısmınıda hemen duzeltiyorum.
Mutlaka bir şekilde yapılır da unutmayın ki joystick ile simülasyon kullanmak demek, (eğer gerçek hayatta modelinizi joystick ile uçurmayacaksanız) simülasyonla "oynamak" demektir.
Çok önceden klavyeden kullanıyordum similasyonu bende herhangi bir alışkanlık yapmadı zaten yakın zamanda sim. kumandası teymin edeceğim ben kısa süreli olarak düşünüyordum ama yinede uyarı için teşekkür ederim dikkate alacağım.
Emre öncelikle aramiza hoşgeldin Sümer Abi gerekli cevabi vermiş simülasyon da gerçekte kullanmak istediğin kumanda ne ise onunla yapmak gerekli flight simulator kullanacaksan da da rc sim.kumandasi bir ise yaramaz joystick kullanman gerekir zaten sordugun kumanda da oyun konsolu kumandası yani o konsol dişinda sana birşey kazandirmaz en güzeli hemen hemen tüm simulator programlar ini calistiran THK USB sim kumandası en isabetli secim olacaktır
Emre öncelikle aramiza hoşgeldin Sümer Abi gerekli cevabi vermiş simülasyon da gerçekte kullanmak istediğin kumanda ne ise onunla yapmak gerekli flight simulator kullanacaksan da da rc sim.kumandasi bir ise yaramaz joystick kullanman gerekir zaten sordugun kumanda da oyun konsolu kumandası yani o konsol dişinda sana birşey kazandirmaz en güzeli hemen hemen tüm simulator programlar ini calistiran THK USB sim kumandası en isabetli secim olacaktır