M MeqaLa Yeni Uye Katılım 28 Ağu 2013 Mesajlar 45 Tepkime puanı 0 Yaş 37 22 Eki 2014 #1 Sırtına zaigiyi takmış geziyor adam Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Sırtına zaigiyi takmış geziyor adam Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,917 Tepkime puanı 43,795 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 22 Eki 2014 #2 JetMan İlk video daha önce izlemiştim. Ama şu 2.video da jetlerle beraber kol uçuşu yapmak tek kelime ile harika bir his olsa gerek
JetMan İlk video daha önce izlemiştim. Ama şu 2.video da jetlerle beraber kol uçuşu yapmak tek kelime ile harika bir his olsa gerek
Celalettin Yazkan RcFanatik Katılım 11 Ocak 2013 Mesajlar 3,614 Tepkime puanı 3,131 Yaş 59 Konum istanbul/çekmeköy İlgi Alanı Uçak 22 Eki 2014 #3 JetMan Mehmet Kucuksari' Alıntı: İlk video daha önce izlemiştim. Ama şu 2.video da jetlerle beraber kol uçuşu yapmak tek kelime ile harika bir his olsa gerek Genişletmek için tıkla ... Aynen her kelimesine katılıyorum ben de 2.yi seyretmemiştim. Muhammet sağolsun seyrettim.
JetMan Mehmet Kucuksari' Alıntı: İlk video daha önce izlemiştim. Ama şu 2.video da jetlerle beraber kol uçuşu yapmak tek kelime ile harika bir his olsa gerek Genişletmek için tıkla ... Aynen her kelimesine katılıyorum ben de 2.yi seyretmemiştim. Muhammet sağolsun seyrettim.
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,799 Tepkime puanı 15,456 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 23 Eki 2014 #4 JetMan Teşekkürler Muhammet, görmemiştim ben bu jetman'i olacak şey değil.