Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İsmim Altay aranıza yeni katıldım daha önce gyro lu birkaç araç sürmüşkügüm var artık orta boy bir quadcoptere geçmek istiyorum yazılarınızı biraz okudum banggood sitesi aklıma çok yattı hem ürünler hem parçaların fiyatı her cebe uygun peki kafama takılan tek birşey kaldı alıcağım 100 dolarlık quadcopterin gümrükte kalmı şansı varmı kalırsa ne kadar vergi ödememiz gerekir bu olay kolaymıdır ülkemizdeki kötü son durumlarıda düşünücek olursak pil kumanda kameralı bir alet sıkıntı çıkarırmı bize ürün bu linkte:http://www.banggood.com/JJRC-H11D-5_8G-FPV-2_0MP-HD-Camera-Headless-Mode-2_4G-4CH-6Axis-RC-Quadcopter-RTF-p-994589.html cevaplar için şimdiden teşekkürler
Aramıza hoşgeldin Altay Öncelikle rica etsek yazında noktalama işaretlerini de kullanabilir misin lütfen ? Bu yazdıklarının daha kolay okunup anlaşılmasına yardımcı olacaktır
Diğer taraftan sorduğun tüm soruların cevabı şu bölümdeki konularda daha önce anlatıldı. Sana zahmet bir göz atı ver
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol