İzmirden Merhabalar :)

Deniz Sert

Tecrübeli Uye
Web sitesi
www.facebook.com
İlgi Alanı
Heli
Adı : Deniz
Soyadı : SERT
Nereden : İZMİR
Mesleği : Öğrenci / Model Teknikeri
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Ağırlıkla Heli ve Ayrıca Uçak.
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 10 Yaşımdan Beri Modelciyim 2 Yılı Aşkın Model Heli Pilotuyum Atölyem Var Model Toplama Bakım Onarım Ayar Hizmeti Veriyorum.
Facebook sayfam:
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Mehmet Abimiz Sağolsun :)
Kullandığım Model(ler) : Alien Trex 700n DFC PRO

Bir Ay Kadar Önce Efmodda Çekilmiş Birde Resim Ekliyeyim :)
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Herkese Merhabalar :)

Deniz forumumuza hosgeldin, sefa getirdin :thumbup: Demek Berkay ile gönderdiğimiz selamımız sana ulaşmış %p Buradan Berkay'da ayrıca teşekkür ederiz ;)

Bu arada "Kullandığım Model(ler) : " kısmında çok mütevazı davranmışsın. Aslında "Kullandığım Model(ler) : Hemen hemen tüm Heli Modelleri" olacaktı :D

Şaka bir yana gerçekten Deniz kardeşimiz yaşı genç olmasına rağmen epey bir model denemiş ve kullanmıştır. Bu vesile ile seni biraz daha iyi tanıtayım istedim ;)

Neyse biraz uzatmış oldum, tekrar hos geldin ve şimdiden yapacağın değerli paylaşım ve katkılar için teşekkürler :saygilar:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Deniz forumumuza hosgeldin, sefa getirdin :thumbup: Demek Berkay ile gönderdiğimiz selamımız sana ulaşmış %p Buradan Berkay'da ayrıca teşekkür ederiz ;)

Bu arada "Kullandığım Model(ler) : " kısmında çok mütevazı davranmışsın. Aslında "Kullandığım Model(ler) : Hemen hemen tüm Heli Modelleri" olacaktı :D

Şaka bir yana gerçekten Deniz kardeşimiz yaşı genç olmasına rağmen epey bir model denemiş ve kullanmıştır. Bu vesile ile seni biraz daha iyi tanıtayım istedim ;)

Neyse biraz uzatmış oldum, tekrar hos geldin ve şimdiden yapacağın değerli paylaşım ve katkılar için teşekkürler :saygilar:

Evet abi zaten epeydir aklımdaydı bir bilgisayar bulunca kaydı gerçekleştirdim :)
Teşekkür ederim abicim evet sanırım kullanmadıklarımı saymam daha kolay olurdu :)
Yakında abartı Trex 700 nasıl toplanır o konuda bir paylaşım yaparım :D

Hoşgeldin panpa :) Alien markası yeni mi çıktı ben ilk defa duyuyorum ¿?¿?
Selamını ilettim Mehmet abi

Berkay35' Alıntı:
Hoşgeldin panpa :) Alien markası yeni mi çıktı ben ilk defa duyuyorum ¿?¿?
Selamını ilettim Mehmet abi
Benim topladıgım modeller %25 kadar align oldugu için onlar artık alien :) Hoşbulduk Teşekkür ederim.

Deniz hoşgeldin,

Berkay Deniz'le yapacağız Tarot'u dediğinde sen aklıma geldin esasında. Ama dedim ne işi var İzmir'de herhalde başka Deniz.
Bugün Mehmet abi söyledi orada okuduğunu. Güzel bir buluşma olmuş. :thumbup:

Keyifli forumlar.

Deniz Hoşgeldin dostum, seni burada görmek çok güzel...

Türker Akgün' Alıntı:
Deniz hoşgeldin,

Berkay Deniz'le yapacağız Tarot'u dediğinde sen aklıma geldin esasında. Ama dedim ne işi var İzmir'de herhalde başka Deniz.

Keyifli forumlar.
Hoşbulduk abi :) Evet Üniversite okuyorum İzmirde.

Türker Akgün' Alıntı:
Deniz hoşgeldin,

Keyifli forumlar.
Aynen abi tanıştığımız çok iyi oldu :thumbup:

Berkay35' Alıntı:
Aynen abi tanıştığımız çok iyi oldu :thumbup:
Hacı hacıyı Mekke'de, modelci modelciyi dakkada bulurmuş Berkay. :lollol:
Hatırlasana Mehmet abiyle karşılaştığınızı Burdur'da, olacak iş mi işte ama oluyor. Kan çekiyor bence. :lol:

Türker Akgün' Alıntı:
Hacı hacıyı Mekke'de, modelci modelciyi dakkada bulurmuş Berkay. :lollol:
Hatırlasana Mehmet abiyle karşılaştığınızı Burdur'da, olacak iş mi işte ama oluyor. Kan çekiyor bence. :lol:
Valla billa abi o harbiden olacak iş değildi hahaha :)