İzmirden merhaba

Kaan35

Uye
Adı : Kaan
Soyadı : ÖZLER
Nereden : İzmir
Mesleği : Cep teknik servis
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz : Onroad (drift) Off-road şimdi heli aldım
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: kara araçlarında bayağı tecrübeliyim ama hava araçları ile ilgili pek bilgim malesef yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : arama motoruyla
Kullandığım Model(ler) : Mst ms-01d . sakura zero . sakura d3 cs Traxxas E-revo

Selam arkadaşlar HK 250 heli kit aldım. başlangıç olarak kendim toplamayı düşünüyorum ve bunun için kumanda esc motor servo 4 taneymiş gyro gerekiyormuş hem sizden hemde internetten gerekli tüm bilgileri sizden ögrenecegimi düşünüyorum herkeze kırımsız uçuşlar dilerim. :)

Aramiza hosgeldiniz. Ayaginizin tozuyla sizi yatin sasali ya bulusmamiza bekleriz :)

İzmirden merhaba

gelmek isterdim haftaya nasipse :)

İzmirden merhaba

Aramiza hosgeldin Kaan :RCKolik: Mutlaka bulusmalara takil zira cok faydasini goreceksin ;)

Bu arada aldigin 250 sinifi model ne yazik ki dogru bir model degil. Daha fazla yatirim yapmadan once forumu incelemeni oneririm. Mesela su konudan baslayabilirsin :)

İzmirden merhaba

bayağı bir bilği ihtiyacım olucak 250 yerine 450 lik almam daha mantıklı biraz okuyunca :) zamanla hepsini ögrenicem ve buluşmalara fırsat buldukca katılmaya çalışıcam :)

İzmirden merhaba

Kaan ÖZLER' Alıntı:
bayağı bir bilği ihtiyacım olucak 250 yerine 450 lik almam daha mantıklı biraz okuyunca :) zamanla hepsini ögrenicem ve buluşmalara fırsat buldukca katılmaya çalışıcam :)
Kesinlikle ogreneceksin, yeter ki biraz sabirli olarak paylasimlari detayli bir sekilde oku %p

Yerinde olsam acilen simulator calismasi ve hemen 1 adet 6 kanal Micro Heli alirdim Kaan ;)

İzmirden merhaba

Kaan ÖZLER' Alıntı:

Gyro lazimsa ben verebilirim. Celalettin abi vermisti sagolsun. Ucakta kullanacaktim ama gerek kalmadi.

Bulusmaya katilimi arttirmak icin tesvik vermek gerekli bazen ;D :lol:

İzmirden merhaba

Kaan hoşgeldin , simülatör+977 devam.250 için çok erken...Keyifli forumlar.. :saygilar: