İzmir'den merhaba

UFUK ZEYBEK

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Selamlar . İzmirde 9 Eylül Üniversitesinde Makina Mühendisliği okumaktayım. Çocukluğumdan beri uçaklara ilgi duyarım. Sonunda bu ilgimden dolayı model uçağa başlamaya karar verdim. Lisede iken 2 sene THK kurslarına katıldım ve temel planör yapma eğitimleri aldım.

Adınız / Soyadınız
Ufuk Zeybek
Nereden Katılıyorsunuz
İzmir
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
2
Son düzenleme:
Özür diliyorum haklısınız sonradan gördüm ve hemen gönderiyi düzenleyerek içeriği değiştirdim ama geç kalmışım. Sağlık olsun 1 hafta sonra artık.
Anında görüp, düzeltiniz için 1 haftalık süreyi iptal ettik. Lütfen forumu kurallara uygun şekilde kullanalım.

Bu arada unutmadan aramıza ve foruma hoşgeldiniz. :RCKolik:

Aramıza hoşgeldiniz manisadayız ,burda güzel bir pistimiz var sizi aramızda görmek isteriz.:yuppi: Birde bu ilgi alanı kısmı için söylüyorum helikoptere döndüremezmiyiz :D;D :saygilar:
Teşekkürler hoş bulduk. Uçaklara ilgim ne kadar büyük ise malesef helikopterlere o kadar az . Yakın zaman için Manisa'ya söz veremem ama ileri bir tarih için mutlaka gelmeye çalışacağım.

Nifak tohumları ekmeye çalışmayınız lütfen. Uçakçı her daim uçakçıdır. Yandan yandan vantilatöre takılırsa, kendisinin bileceği iştir...
?
Abi bende uçaktan heliye döndüm aslında yani döndümmü oda sayılmaz uçakta uçuruyorum halaa aslında hepsi ayrı güzel ama helikopterde adrenalin var?

Teşekkürler hoş bulduk. Uçaklara ilgim ne kadar büyük ise malesef helikopterlere o kadar az . Yakın zaman için Manisa'ya söz veremem ama ileri bir tarih için mutlaka gelmeye çalışacağım.
Mutlaka bekliyoruz izmir ekibi komple manisaya geliyor desem yalan olmaz ?

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari