İzmir'den Herkese Selam

Eemin

Yeni Uye
Adı : Emin
Soyadı : ERÇELİK
Nereden : İzmir
Mesleği : Mekanik Tasarımcı
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Heli
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Eh, havada stabil tutabilecek kadar.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Google amca
Kullandığım Model(ler) : FX025 (Şimdilik) :embarras:

Herkese Selam

Merhaba Emin Bey,

Öncelikle aramıza hosgeldiniz. Madem yeni başlıyorsunuz o zaman bu konu tam size göre :)

Herkese Selam

Emin bey hoşgeldiniz :saygilar: Keyifli forumlar :RCKolik:

İzmir'den Herkese Selam

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Öneriler için de ayrıca teşekkür ederim, foruma üyeliğim yeni ama bu hobi üzerindeki araştırmalarım 3-4 ayı geçti. Bu süreç içinde gerek rckolik, gerek yerli ve yabancı bir çok forum sitelerini kurcaladım, okudum ve oyuncaktan hallice bir 4 kanallı heli temin edip bununla küçük çaplı çılgınlıklar yapmaya çalıştım. İleri-geri servosu yandığı için (yan yan uçmaya devam ama, eski şahincilerdenim :halay:) yeni ve daha profosyonel bir heliye geçmek istiyorum. :yuppi:

Bu geçiş sürecinde benim işime en güzel yarayacak modelin V977 olduğu kanısındayım. Bunu da banggood'dan temin edeceğim sanırım. :evil:

İzmir'den Herkese Selam

Eemin' Alıntı:
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Öneriler için de ayrıca teşekkür ederim, foruma üyeliğim yeni ama bu hobi üzerindeki araştırmalarım 3-4 ayı geçti. Bu süreç içinde gerek rckolik, gerek yerli ve yabancı bir çok forum sitelerini kurcaladım, okudum ve oyuncaktan hallice bir 4 kanallı heli temin edip bununla küçük çaplı çılgınlıklar yapmaya çalıştım. İleri-geri servosu yandığı için (yan yan uçmaya devam ama, eski şahincilerdenim :halay:) yeni ve daha profosyonel bir heliye geçmek istiyorum. :yuppi:

Bu geçiş sürecinde benim işime en güzel yarayacak modelin V977 olduğu kanısındayım. Bunu da banggood'dan temin edeceğim sanırım. :evil:

ben de senin düşündüğün gibi düşündüm v977 aldım. forumda birçok konu var 977 ile ilgili. uçuş yapan insan sayısı da fazla olduğundan hiçbir soru cevapsız kalmıyorç tam acemiliği atmaya uygun bir model. en önemli olanı bence sipariş verirken yanında pil ve -kırım oldugunda değişmesi gerekn belli başlı parcalar oluyo- onları da helinin yanında temin etmen. şimdiden hayırlı olsun :saygilar:

İzmir'den Herkese Selam

hoşgeldiniz her geçen gün izmirli modelciler artıyor, çok sevindirici :)