İzmirden Ersin

Ergesan

Yeni Uye
Selamlar arkadaşlar izmirde ikamet ediyorum. Yaşım 45 yani yolun yarısı. Son zamanlarda rc merakı başladı hadi hayırlısı diyelim.

İzmirden Ersin

Aramıza hoşgeldiniz Ersin Bey. Model olarak hangi modeller ilgi alanınıza giriyor acaba ??

İzmirden Ersin

Hoşgeldiniz Ersin Bey :saygilar:

İzmirden Ersin

Hoşgeldiniz Ersin Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:

İzmirden Ersin

Arkadaşlar iş yoğunluğundan birkaç gün ara vermek zorunda kaldım. Sizlere cevap veremedim.

İzmirden Ersin

Öncelikle
Ana gövde seçimi banggood.com dan Tarot TL250C 250mm Carbon Fiber FPV Racer Frame Kit For Multicopter Quadcopter siparişi verdim. Takipten izmir e ulaştığını görüyorum ancak daha elime geçmedi.
Motor seçimim aliexpress.com dan DYS BE 1806 2300KV Brushless
ESC seçimi aliexpress.com dan DYS BL20A Mini 20A BLHeli ESC OPTO
Kontrol seçimi aliexpress.com dan Naze32 10DOF
Pervane seçimi 5040 Carbon Nylon

Şimdilik bunları alabildim.
Kumanda için Radiolink AT9 düşünüyorum.

Batarya seçimi daha yapmadım frame elime ulaşınca boşluk boyutuna göre sipariş etmeyi ortalama güçte bir lipo pil düşünüyorum ancak şarj cihazı olarak IMAX B6 Mini alabilirim.

Yukarıdaki bilgiler ışığında bana eksiklerimi tamamlamam için neler tavsiye edebilirsiniz.

İzmirden Ersin

Aramıza Hoşgeldiniz Ersin Bey.

İzmirden Ersin

Ersin bey hoşgeldiniz, lipo seçimi için internette sizdeki konfigürasyon içim tavsiye edilen kapasitede pil seçmeye dikkat edin, gereğinden yüksek kapasite, kapasitesiyle doğru orantılı bir uçuş süresi ilave etmez, tam tersine motorları gereksiz yorabilirsiniz. Forum da ara seçeneği den hover da kalma süresi hesaplama diye yazın güzel bir yazı vardı. Hesaplama ile ilgili çok işinize yarar

Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk

İzmirden Ersin

Ersin bey hosgeldiniz sizi tebrik ediyorum 250 oldukça aksiyonlu = eglenceli bir model bol keyifli kirimsiz ucuslar :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi