Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar izmir de 6mm sika therm yada maket kartonu bulabileceğim yer var mı acaba ben bulamıyorum koçtaş da sika therm 3mm var başka da yok izmirde köpük uçak yapan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Konu en uygun yere tasinmistir. Konu basligi duzenlenmistir. Lutfen konu actigimiz yere ve konu basliginin icerik hakkinda ipucu verir sekilde olmasina ozen gosterin.
o straforu 6mm kesmiştim çok aşırı esnek geldi bana 8mm kesmedim tabi bi deneyim oz azaman
parke altı mavi şilteden f22 yapmıştım aşırı esnekliği yüzünden uçak uçmadı motora tam güç verince arka taraf çöküyordu
valla kardeş ben bulamadım gıda çarşısı yapı marketler hiç birinde yok siz birden çok demişsiniz google da ne diye arattınız acaba diyerlerinede bi bakayım ben
valla kardeş ben bulamadım gıda çarşısı yapı marketler hiç birinde yok siz birden çok demişsiniz google da ne diye arattınız acaba diyerlerinede bi bakayım ben
Bir mesaj gönderdiğiniz ve 5 dak aklınıza yeni bir şey ilave etmek geldi. Forum düzenini sağlamak adına lütfen yeni aklınıza geleni yeni mesaj yerine, son görderdiğiniz mesaj “DÜZENLE” diyerek ilave ederseniz, 10 dak içinde gereksiz yere 3 yeni mesaj yazmamış olursunuz.