Müsait olunca çok uzun durumu anlatan bir yazı yazacağım. Ama şunu söylemek istiyorum Tubitak resmen bize rezalet yaşattı ve ahmak yerine koyup bizim ile dalga geçti.Özgün tasarımın özellikle arandığı ve bir çok özgün tasarımın yarıştığı yarışmada En iyi tasarım ödülü tabi ki hiç yarışamayan ama adı bile orayı titreten Koç Üniversitesine verildi.İşte koç üniversitesinin En iyi tasarım ödülüne sahip dronu
Evet yaklaşık 100 üniversitenin yarıştığı ve solid ile günlerce tasarım çizimlerinin yapıldığı bu yarışmada onlarca özgün tasarımlar arasında DJI F550 EN İYİ TASARIM ÖDÜLÜNÜ aldı.... Burası sözün bittiği yer oldu... Resmen bizim ile dalga geçildi hemde gözlerimizin içine bakarak... Bu arada DJI firmasını pardon Koç üniversitesini tasarımlarından dolayı tebrik ediyorum... :agreed: :agreed: :agreed: :agreed:
Evet yaklaşık 100 üniversitenin yarıştığı ve solid ile günlerce tasarım çizimlerinin yapıldığı bu yarışmada onlarca özgün tasarımlar arasında DJI F550 EN İYİ TASARIM ÖDÜLÜNÜ aldı.... Burası sözün bittiği yer oldu... Resmen bizim ile dalga geçildi hemde gözlerimizin içine bakarak... Bu arada DJI firmasını pardon Koç üniversitesini tasarımlarından dolayı tebrik ediyorum... :agreed: :agreed: :agreed: :agreed:
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol