İstanbuldan selamlar

FARSEZ

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Herkese merhabalar

Ömer Faruk Sezer. 42 yaşındayım. İstanbul Ümraniye Soyak ta yaşıyorum. Bir inşaat firmasının finans departmanında görev yapmaktayım. Modelcilikle uzun yıllardır uğraşmaya çalışıyorum. Honey Bee King 2 ile başlamaya çalıştım. ancak uzun uğraşlar ve kırımlar sonrası uzun yıllar ara verdim. Geçen sene 8 yaşındaki oğlumla birlikte araba ile yeniden giriş yaptım. Şu anda

Araba Olarak
* HP Bullet MT Flux Alm. ve kumanda modifiyeli,

Heli Olarak
* WLtoys V977 Power Star X1 6CH 2.4G ile uçmakta plotajımı geliştirmeye çalışmaktayım. sonra
* Honey Bee King 2
* Copterx 450 V2 hazır beklemekte.
ardından kurulum için
Trex 500 se kutusunda beklemekte.

Quad olarak
* Mini ve
* MJX X400 RC Drone
ile oğlumla birlikte uçmaktayız.
* bayramda yeni topladığım aşağıdaki linkteki quad ı uçarmaya çalışacağım.

Uçak olarak
henüz başalamadım ama aldığım
* Wltoys F959 SKY-King 2.4G uçağın kabuğunu kullanarak modifiye ettim. tüm elektroniklerini ve motorunu değiştirdim. kendi JR XG14 kumandama tanımlıyorum. Bayramda onuda deneyeceğim.

Arkasından
Sonicmodell Mini Skyhunter 1238mm Wingspan FPV ( ) beklemekte. kutu içeriği eksik çıktı.

Biraz fazla dağılmış durumdayım.

Herkese selamlar.

İstanbuldan selamlar

Aramıza hosgeldiniz Omer bey. Sizin de dediğiniz gibi uçmayı bekleyen cok modeliniz var. Insallah kısa bir sure içerisinde toparlarsınız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İstanbuldan selamlar

Hoşgeldiniz Ömer Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:

İstanbuldan selamlar

Hoşgeldiniz Ömer Bey. Bol ve kırımsız uçuşlar dileği ile.

İstanbuldan selamlar

Merhaba Ömer Bey, hoşgeldiniz. İlk gördüğümde yazacaktım fakat araya ilk 450 size helikopterim ve ekipmanları toplama telaşı girdi, şimdi yazabiliyorum.
Komşuyuz sizinle ben de atakentte canpark avm nin karşısında oturuyorum. v977 ile uçuşlar yapıyorum birkaç aydır. Uygun zamanlar bulabilirsek tanışıp, beraber piste çıkmayı çok isterim. Zira şu ana kadar buluşmaları çok sıkı takip edemesem de, genelde şehirdışı olduğu için gidememiştim, yakınlarda birileriyle fikir alışverişi ve paylaşım tek başına olmaktan daha keyifli olacaktır. Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere.