İstanbuldan Selamlar

Özkan GÖK

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Merhaba,

Yaklaşık 2 hafta önce bir köşede (Kuzenimin evinde) bulduğum HSP Nitro Buggy 1/10 RC araç ile Dünya'nıza adım attım. İlk iş olarak, aracı hem tanımak hemde temizlemek için aracın tüm parçalarını ayırıp, tekrar birleştirdim.Tabiki "Pull starter" ın içerisini açma gafletinde bulunup tekrar toparlayamadım ;D . Banggood sitesinden 4.xx USD ye yenisini sipariş ettim.

Siteyi biraz araştırdığımda ilk olarak Rc Uçak bölümü gözlerimi kamaştırdı. Hemen üstten okuyup kendin yap planları görünce tamam dedim ben ucuza kendi uçağımı yapabileceğimi düşünüp forumlardan daha fazla neler öğrenebilirim diyerek araştırmaya koyuldum. Uzunca okumalardan sonra "Sen Kim Köpeksin Kendi uçağını yapacaksın" söylemi beynimde yankılandı. İlk iş bir Sim Kumandası siparişi verdim, halen gelmesini beklemekteyim. Böylece Rc uçak işini en azından yaza kadar kafamda öteledim. Bu arada ucuz yollu Dronlarla uçuş merakımı bir nebze bastırmayı düşünüyorum.

Adı : Özkan
Soyadı : Gök
Nereden : İstanbul / Avcılar
Mesleği : Bilgisayarcı :laugh:
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Quadro
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: -
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : İnternet
Kullandığım Model(ler) : HSP nitro 1/10

İstanbuldan Selamlar

Hoşgeldiniz Özkan Bey, keyifli forumlar. :saygilar:

İstanbuldan Selamlar

Hoşgeldiniz Özkan Bey,

Sim siparişi vermekle çok doğru bir karar vermişsiniz. Kısa bir zaman sonra dilediğiniz modele kavuşmanızı ve uçuşlara başlamanızı dilerim. :RCKolik:

Keyifli forumlar :saygilar:

İstanbuldan Selamlar

Hoşgeldiniz Özkan Bey.

İstanbuldan Selamlar

Verdiginiz karar cok isabetli olmuş Özkan bey. Guzel bir hobiye başlıyorsun bol keyifli zaman geçirmenizi dilerim ve aramıza hosgeldiniz diyorum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk