Istanbuldan Selamlar

adnans

Yeni Uye
Bu işe yeni merak sardım. İstanbul'da başka kim var derken burayı buldum, iyi oldu. Kısaca tanıtayım:
Adnan Şenyurt, İstanbul, Elektronik müh, yaş 47

Quadcopter'larla ilgileniyorum. Henüz acemiliği atamadım. Elimde XAircraft 650 minix var. Ayrıca Arris x-speed 250 aldım ama henüz toparlayamadım. Uzun dönemde amacım açık kaynak modellere geçip program geliştirmek.

Özellikle Avrupa yakasında uçuş yapan gruplara katılmak isterim.

Selamlar

Adnan bey hoşgeldiniz ve keyifli forumlar. Avrupa yakasında benim bildiğim belli başlı uçuş mekanları şunlar.

- Hazerfen havaalanı. Çoğunlukla "UÇAK" denilen bir alet :lol: ile ilgilenen modelcilerin tercih ettiği bir alan.
- Yenikapı şehir parkı : Uçak - multikopter ve araba kullanıcılarının geldiği bir alan. Ama halka açık olduğundan erken gidilmesini şiddetle tavsiye ederim.
- Özkemerburgaz uçuş alanı : Helikopter ağırlıklı fakat "UÇAK" hariç her türlü aracı kullanan modelci arkadaşların tercih ettiği, genellikle Arnavutköy/İhsaniye tarafına tekabül eden uçuş alanı.

Selamlar

Aramiza hosgeldiniz Adnan Bey :RCKolik:

Madem ilgi alaniniz Quadro o zaman yerinizde olsam Ozkemerburgaz alanina goder ve zafer hocam ile mutlaka tanisirdim :thumbup:

Istanbuldan Selamlar

Beklediğim parçalar gelsin, montajı tamamlayıp ilk fırsatta gitmek ve hepinizle tanışmak istiyorum. Orhanlı'ya gittim ama hem çok uzak hem de rüzgarlıydı.