İstanbul'dan selamlar.

Ecel

Noctis in Dies
Selamlar Rckolikler ;

Uzun zamandır aklımda olan eğitim,iş,bütçe derken bir türlü fırsat bulamağım R/C tutkusuna başlama azmindeyim.Forumda biraz zaman geçirince gördüm ki, Korkulacak kadar karmaşık olmasa bile bir o kadar dikkatli olunması,iyi hesaplar yapılması gereken bir uğraş.Destekleriniz ve paylaşımlarla üstesinden geleceğimi umuyorum.Aynı zamanda sanal askeri havacılık tutkunuyum ve hatırı sayılır bir sanal kuvvette F-16 savaş pilotluğuna devam ediyorum.

Sevgilerimle

Adı : Cenk
Soyadı : Deliduman
Nereden : Avcılar / İstanbul
Mesleği : Sinema-Televizyon Çalışanı
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Özellikle Uçak modelleriyle ilgileniyorum.
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Henüz hiç tecrübem yok.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : İnternette R/C modelciliği araştırırken rastladım
Kullandığım Model(ler) : -

İstanbul'dan selamlar.

Cenk foruma hoş geldin ustadlarin yazdiklari bircok konudan alacagin bilgi ve ucma tutkusuyla üstesinden gelinmeyecek sorun olmayacagina inaniyorum. Ayrica ekstra çıkan sorunlar hakkinda oldukca tatminkar cevaplarla full destek veren bir forum oldugu tecrubeyle sabit kirimsiz keyifli ucuslar dilerim.

İstanbul'dan selamlar.

Merhabalar, hoşgeldiniz ve keyifli forumlar.

İstanbul'dan selamlar.

Hoşgeldiniz Cenk Bey,

Bu hobi tamda size göre anlaşılan. :)

Keyifli forumlar. :saygilar:

İstanbul'dan selamlar.

Hoşgeldiniz Cenk bey , tam da doğru yerine geldiniz , sanalda uçağı içinden uçuruyorsunuz sanırım , burada gerçek olarak dışarıdan uçma tecrübesi kazanmanızı temenni ederim...... :saygilar:

İstanbul'dan selamlar.

Hoşgeldiniz cenk bey :saygilar: bu sanal havacılıkta çok güzel bir hobi aslında hem sivil hemde askeri yönde dünya üzerinde çok fazla tutkunuvar %p sizinde Rc uçaklara alışmanız çokta zor olmuyacağı kanısındayım :RCKolik: :thumbup: