Istanbul'dan Selamlar

Muzikopat

Yeni Uye
Merhabalar,
Ben Semih aranıza İstanbul/Silivri'den katılıyorum, yaşım 29, mesleğim end. otomasyon . Son 2-3 yıldır quadcopterler ile uğraşıyorum fakat model uçaklar ilgimi çektiği için uçak yapmaya karar verdim. Tabi ki önce uçurmayı öğrenmem gerekiyor :) Yapı itibariyle do it your self mantığını çok eğlenceli bulduğum için hazır rtf almak yerine uğraştırıcı olsa da kendim yapmak istiyorum. Forumu, bu konuda internette araştırma yaparken gördüm çok fazla vakit ayıramadığım için ancak tanışmak nasip oldu.
Forumu biraz karıştırdığımda tecrübeli arkadaşların çok değerli paylaşımları olduğunu gördüm, hepsine tek tek teşekkür etmek imkansız olduğu için vakit ayırıp da yazımı okurlarsa kendilerine teşekkür ve saygılarımı ilettiğimi bilmelerini isterim.

İlk olarak yapımı basit olan ve uçak plotajımı geliştirecek bir model yapmak istiyorum. Vakit buldukça yaklaşık 1-2 aydır simülasyonda çalışmama rağmen henüz her istediğimde uçağı istediğim yere indirebilmiş olmasamda:) Bu konuda tavsiyesi olan her arkadaşın bilgisinden istifade etmek isterim. Hatta uygun görürlerse İstanbul Avrupa yakasında olan arkadaşların yaptığı buluşmalara ya da bireysel uçuşlarına eşlik etmekten/katılmaktan zevk duyarım.

Herkese iyi forumlar

Selamlar

Semih hoşgeldin. Keyifli forumlar :saygilar:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Istanbul'dan Selamlar

Guzel sozlerin icin esas biz tesekkur ederiz Semih %p Aramiza Hosgeldin :RCKolik:

Ucmayi kendi yaptigin modelde ogrenmek cogu zaman cok yorucu oluyor. Bu Nedenle ilk model olarak hazir model alinmasini tavsiye ediyoruz.

Yok illa ilk modeli Kendim yapacagim dersen su model gayet iyidir.

Diger EPP Yani kopuk modeller icin de

Ucma konusuna gelince azimle sim calismalarina devam ;) Turker kardesimizin derslerini Kesinlikle takip etmeni tavsiye ederiz :)