ISTANBUL-Bahçelievlerden Herkese Merhaba

muhammed cy

Yeni Uye
Herkese merhaba , arkadaşlar ben Muhammed , foruma istanbul bahçelievlerden katılıyorum. 20 yaşındayım ve öğrenciyim.Tam bir teknoloji manyağı ve heli delisiyim. Tavsiyeler üzerine modelciliğe V911 ile başlatım. V911 çok basit geldi. Bunun üzerine V911'den sonra Master Cp aldım ama uçurmayı bir türlü cesaret edemedim yada başaramadım.Bir de uçurma alanı sıkıntısı vardı. Bunu uçurmanın tek başıma olamayacağına karar verdim bu yuzden buluşmalara vb etkinliklere katılmaya karar verdim...
Bu hobiye verdiğiniz emek için herkese teşşekürler.

Aramıza hosgeldin Muhammed :thumbup: Heli ile ilgili seni bilgilendirecek epey bir kaynak var, oku oku bitmez :laugh: ;)

Şimdiden kolay gelsin. İlk model tercihi pek doğru olmamış ama bundan sonra eminim doğru bir model tercihi ile çıktığın bu yolda, güzel yerlere geleceksin %p

Istanbul'daki buluşmalara katılma kesinlikle çok yerinde bir karar ;) Sana ne taraf daha uygun Anadolu, avrupa ??

Yanıtınız için çok teşekkürler, Dediğiniz gibi ilerde daha iyi modellere geçiş yapmayı düşünüyorum. Ama şimdilik kendimi geliştirmeyi düşünüyorum bu model ile . Yer olarak avrupa yakası olursa çok iyi olur.Yanıtınızı Sabırsızlıkla bekliyorum :saygilar:

Hoşgeldin Muhammed,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Hoş geldin Muhammet :saygilar:

Keyifli forumlar %p

Muhammed bey aramıza hoşgeldiniz tekbaşına uçurmak cidden cesaret ister ama simülatör ile başlarsınız daha kolay olur sizin için ayrıca haftasonları orhanlı tarafında buluşmalarımız oluyor bu haftasonu pazar günü tekrar buluşucaz aramızda sizleride görmek isteriz :thumbup: :RCKolik:

Muhammet foruma hoşgeldin bende Bahçelievler'e yakınım haznedardayım her konuda hem forumdaki arkadaşlar yardımcı olacaktır hem kendim yardımcı olurum tekrar hoşgeldin :RCKolik: