Merhaba arkadaşlar. Adım Murat. 7 yıl önce bir RC uçak ile bu hobiye aşık olduktan sonra birkaç yıl ara verdim ve şimdi yeniden uçmaya başladım.
Akrobasi uçakları uçurmayı seviyorum, yurtdışında yaşarken IMAC (Uluslararası Minyatür Akrobasi Klübü -
Türkiye'deki ilk uçağımı uçuruyorum şimdilerde (Hobbyking MX2 3D EPP 955mm ARF). Anadolu yakasında oturuyorum ve Maltepe sahilini keşfettiğimden beri çok mutluyum, havanın müsait olduğu her fırsatta oraya gitmeye çalışıyorum. Henüz daha yakın ve daha uygun bir yer bulamadım.
Şimdilik bu kadar, görüşmek üzere...
Sevgiler,
Murat
Akrobasi uçakları uçurmayı seviyorum, yurtdışında yaşarken IMAC (Uluslararası Minyatür Akrobasi Klübü -
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
) yarışmalarına katılıyordum fırsat buldukça. Şimdilerde biraz scale akrobasi, biraz 3D pratiği yapmaya çalışıyorum ama 3D zor yahu... Türkiye'deki ilk uçağımı uçuruyorum şimdilerde (Hobbyking MX2 3D EPP 955mm ARF). Anadolu yakasında oturuyorum ve Maltepe sahilini keşfettiğimden beri çok mutluyum, havanın müsait olduğu her fırsatta oraya gitmeye çalışıyorum. Henüz daha yakın ve daha uygun bir yer bulamadım.
Şimdilik bu kadar, görüşmek üzere...
Sevgiler,
Murat