Isparta'dan Selamlar

umitbulut

talk is cheap.
Herkese merhabalar arkadaşlar. Kendimi tanıtayım. Ben Ümit. Isparta'da yaşıyorum. Süleyman Demirel Üniversitesinde elektrik-elektronik mühendisliği bölümünde 3.sınıfım. Hemen hemen bitmek üzere diyebiliriz. :) Bu forumla tanışmam, bitirme projemle alakalı olduğu için oldu. Siz değerli abilerimden, varsa ablalarımdan, faydalı bilgiler öğrenebileceğime eminim. Ben skywalker ile birlikte kablosuz görüntü aktarımı yapmak istiyorum. Amacım arama-kurtarma çalışmalarında maliyet ve zamandan avantaj kazanıp insanları kurtarmak. Bu konu ile ilgili araştırmalarım olacak. Bak şunları şunları oku derseniz sevinirim. İlk işim tabii ki simülasyon programıyla bir kumanda alıp öğrenmek, ardından modellemek. 21 yaşındayım. Şimdilik bu şekilde. Herkese selamlar. Umarım uzun yıllar bu ailenin içinde olurum. Muhabbetle...

Isparta'dan Selamlar

Aramıza hoşgeldin ve yeni ilgi alanınn hayırlı olsun. :halay: Benim senin bahsettiğin konularda bilgim yok, üzgünüm. Ama yapmak istediğin şeyin hangi özelliklerde olacağını açıklarsan bolca yardım bulursun, kolay gelsin ;)

Isparta'dan Selamlar

Hosgeldin Umit. Yeni başlayanlar bölümü sana yardımcı olacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Isparta'dan Selamlar

Aramiza hoşgeldin ben de Ispartadayim..Elimden geldiğince yardimci olurum ;)

Isparta'dan Selamlar

Hoşgeldin Ümit,

Forumda zaman geçirirsen sana yardımcı olacak pek çok bilgi bulabileceğini düşünüyorum.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Isparta'dan Selamlar

Hoşgeldiniz Ümit Bey.

Isparta'dan Selamlar

FERDİ İKİZ' Alıntı:
Aramıza hoşgeldin ve yeni ilgi alanınn hayırlı olsun. :halay: Benim senin bahsettiğin konularda bilgim yok, üzgünüm. Ama yapmak istediğin şeyin hangi özelliklerde olacağını açıklarsan bolca yardım bulursun, kolay gelsin ;)
Sağolun hocam, hoşbulduk. Teşekkür ettim. Evet burada bulacağım inşallah. :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hosgeldin Umit. Yeni başlayanlar bölümü sana yardımcı olacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok sağolun hocam, teşekkür ettim. :) Karıştırmaya başlıyorum artık. ^-^

Mehmet ÖZER' Alıntı:
Aramiza hoşgeldin ben de Ispartadayim..Elimden geldiğince yardimci olurum ;)
Eyvallah hocam teşekkür ettim. Umarım görüşebiliriz, öyle bir imkan olur da etkinlik yaparız. :)

Isparta'dan Selamlar

Türker Akgün' Alıntı:
Hoşgeldin Ümit,

Forumda zaman geçirirsen sana yardımcı olacak pek çok bilgi bulabileceğini düşünüyorum.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Sağolun hocam, teşekkür ettim. :) Görüşmek üzere. :saygilar: