İnsan Taşıyan Drone

Burak77

Uye
Gittiği yön bu zaten, adamlar prototip çıkartmış. Yüklü halde 23dk havada kalabiliyor, 16km gidebiliyor, 115kg'ma kadar taşıyor, 100km hız yapabiliyor.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

İnsan Taşıyan Drone

Çok yönlü bir alet. Rotorların açık olması çok güzel bir fikir olmuş. Aynı zamanda kurban bayramlarında kıyma makinası olarak da kullanılabilir. ;D :lol:

İnsan Taşıyan Drone

Emre Kaman' Alıntı:
Çok yönlü bir alet. Rotorların açık olması çok güzel bir fikir olmuş. Aynı zamanda kurban bayramlarında kıyma makinası olarak da kullanılabilir. ;D :lol:
Gidişatı hiç beğenmiyorum :laugh: ;D :D

İnsan Taşıyan Drone

Ben her zaman bu yıllarda dünyaya geldiğime çok şükür ederim. 90 larda mübalağa değil çamurdan araba yapmışlığımız var. Bilgisayarı görsek bile heyecanlanırdık. Yıl 2015 al işte uçan araba. Tam geçiş dönemi ve çoğuna şahit olduk çok şükür. %p

İnsan Taşıyan Drone

Evet, hayırlı olsun ön sipariş verdim. ;D

İnsan Taşıyan Drone

Modifiye şahincilere söyliyelimde bi el atsınlar şu işe. Kapıları beyaz şahini andırdı. :laugh:

İnsan Taşıyan Drone

servet karadan' Alıntı:
Ben her zaman bu yıllarda dünyaya geldiğime çok şükür ederim. 90 larda mübalağa değil çamurdan araba yapmışlığımız var. Bilgisayarı görsek bile heyecanlanırdık. Yıl 2015 al işte uçan araba. Tam geçiş dönemi ve çoğuna şahit olduk çok şükür. %p

Edison zamanında da aynı duyguları yaşayanlar vardır eminim :D

İnsan Taşıyan Drone

Abi edisonunki 1 icat.Beni 1 ay anca keser. ;D

İnsan Taşıyan Drone

Dönen bir pervaneyle uçan araçlar bence bir inovasyon sayılmaz artık, ben şahsen herhangi birşey çevirmeden uçan araçların beklentisi içindeyim. :laugh:

Pervanelerin gücüyle uçmak falan artık eskimiş teknoloji, hele yatay pervaneli olanlar tam antika. ;D

Ama kurban bayramı için gerçekten idealmiş, pervaneleri de çifter çifter koymuşlar tam fileto :lol: :lol: