İlk uçuş için önerilerinizi bekliyorum

Furkan TEFENLİ

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Öncelikle herkese selamlar,

Uçak hobisine heves sardım ve 2024 Eylül ayından beri parça parça malzemelerimi alıyorum. İlk başta Radiolink AT9S Pro kumandasını satın aldım. İlk başta yapmak sitediğim uçak olan L39 albotros için gerekli malzemeleri aldım ancak uçak başlangıç uçağı olmadığını bende biliyorum o yüzde daha basit 4 kanallı bir uçak yapmaya karar verdim. Uçağımı 3D yazıcıdan basıyorum ve montajladıktan sonra nelere dikkat etmeliyim, hem uçuş sırasında hem montaj aşamasında.

Realflight simülasyon oyununu alıp antreman yapmalıyım diye düşünüyorum, ancak realflight trainer edition yeterli olur mu? (kumandayı pc bağlamak için gerekli kablom var)

Başta bir uçuş kulübüne üye olmak yerine düz açık bir yerde uçursam sıkıntı olmaz sanırsam. (Hadımköy'de yaşıyorum düz ve açık alan fazlasıyla var. Daha sonra hazarfen'e üye olmayı düşünüyorum)

Kumanda tercihinde hata mı yaptım yoksa radiolink at9s pro yeterli olur mu ?

Adınız / Soyadınız
Furkan TEFENLİ
Nereden Katılıyorsunuz
İstanbul
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
0
Aramıza hoşgeldiniz @Furkan TEFENLİ. Keyifli ve güzel bir forum dileriz :RCKolik:

Tanışma konusunda forum kuralları gereği teknik konulara girmiyoruz.

Rica etsek sorduğun soruları ilgili bölümlerde mesaj olarak paylaşır mısın ? Ben ve arkadaşlarımız yardımcı olmaya çalışacaktır. :saygilar: