İlk konu hayırlı olsun

Hasan ÖZSARI

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Öncelikle herkese merhaba uzun zamandır uçaklara ilgi duymaktayım araştırmalar yapmaktayım kendi tasarımın ve iç donanımı bana ait bir uçak yapmak için kolları sıvadım baya karışık yol gösteren ve fikir alışverişi yapacağınız birileri olmadığı zaman sizlerle görüş alışverişi yaparak daha iyi sonuçlar elde edebiliriz hemde tecrübelerinizden yararlanmak isterim. En önemlisi de yeni insanlarla tanışmış olacağım güzel vakit geçireceğimize inanıyorum . Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Adınız / Soyadınız
Hasan/ ÖZSARI
Nereden Katılıyorsunuz
Afyonkarahisar
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
yok
Aramıza ve foruma hoşgeldiniz. :RCKolik:

Her zaman söylediğimiz seyi size de söyleyelim. İlk modeliniz kendinizin tasarladığı model olmasın. Öncelikle düzgün uçtuğu teyid edilmiş bir model ile başlayın ki modelciligin temel kurallarını ve uçmayı min sıkıntı ile öğrenin. Ama karar elbette sizin :saygilar:

• Beğen
Tepkiler: Zafer Emre ESKİ
Aramıza ve foruma hoşgeldiniz. :RCKolik:

Her zaman söylediğimiz seyi size de söyleyelim. İlk modeliniz kendinizin tasarladığı model olmasın. Öncelikle düzgün uçtuğu teyid edilmiş bir model ile başlayın ki modelciligin temel kurallarını ve uçmayı min sıkıntı ile öğrenin. Ama karar elbette sizin :saygilar:
tavsiyenizi dikkate alacağım sagolun :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari