Ilk kırım ve yeni pervaneler

warlocksk

Yeni Uye
Selamlar,

Geçen hafta oldukça geniş ve uygun bi arazide uçuş yapıyor olmama rağmen yanıma gelip vır vır konuşarak dikkatimi dağıtan bi adam yüzünden ağaca girdim ve ilk ciddi kırımımı yaptım [emoji4] yeni Gövde almayıp tamir etme yoluna gittim ve şuan gayet iyi durumda. Sadece ilk start aldığında biraz rotasyon yapıyor ama kısa sürede topluyor kendini.
Hazır tadilat yapıyorum madem dedim pervaneleri de değiştireyim. Sipariş verdiğim karbon pervaneler ulaştı ve montaja hazır. Ne fark edecek çok emin değilim ama mutlaka kısa sürede deneyip konuya sonucu yazacağım.

Gimbal bir sıkıntı olmaya devam ediyor. Hero 3 için 70€ civarında rakamlara gimbal bulmak mümkün olmasına rağmen hero 4 için 200€ dan düşük fiyata gimbal bulamadım henüz. Dolayısıyla bu saçma fiyat farkı yüzünden almıyorum. Beklemeye devam mecburen.

Saygılar.

Fotoğraflar;

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oncelikle gecmis olsun Gokhan, demek sen de ilk kirimini yasadin :-\ yapacak bir sey Yok, modelciligin diger yuzu de bu kirimlar ne yazik ki :-\

Ama model tamir olmus ve keyifler Yerinde gordugum kadari ile. Onemlim olan da bu zaten :thumbup: Tekrar gecmis olsun :)

Kırım için geçmiş olsun, neyseki yaralar hemencik sarılmış. %p

Gimbal konusu gerçekten çok enteresanmış. :eek:

Çok geçmiş olsun. Umarım bundan sonra kırım yaşamazsınız.

Kırımlar bana çok zevkli geliyor. Tamir etmekten büyük keyif alıyorum. :D Size tavsiyem karbondan uygun bir gövde yapmanız. Hem tamirleri çok kolay olur hem kırımdan korkmazsınız. Sizinki dji marka heralde bunu bi yere çarptırıp kırdığınız anda geri dönüşü bile olmayabiliyor. Kendi yaptığım gövdenin kolları ve iniş takımlarıda katlanabilir dizayn ettim. Bana 40 dolara mal oldu. Şu arkadaşa benziyor biraz;

şöylede kollar ve bacaklar katlanıyor bide gövdeye tutacakta koydum rahat ve güvenli bir şekilde taşıyorum.

demem oki tavsiye ederim.

Gokhan Ergunduz' Alıntı:
Selamlar,

Geçen hafta oldukça geniş ve uygun bi arazide uçuş yapıyor olmama rağmen yanıma gelip vır vır konuşarak dikkatimi dağıtan bi adam yüzünden ağaca girdim ve ilk ciddi kırımımı yaptım [emoji4] yeni Gövde almayıp tamir etme yoluna gittim ve şuan gayet iyi durumda. Sadece ilk start aldığında biraz rotasyon yapıyor ama kısa sürede topluyor kendini.
Hazır tadilat yapıyorum madem dedim pervaneleri de değiştireyim. Sipariş verdiğim karbon pervaneler ulaştı ve montaja hazır. Ne fark edecek çok emin değilim ama mutlaka kısa sürede deneyip konuya sonucu yazacağım.

Gimbal bir sıkıntı olmaya devam ediyor. Hero 3 için 70€ civarında rakamlara gimbal bulmak mümkün olmasına rağmen hero 4 için 200€ dan düşük fiyata gimbal bulamadım henüz. Dolayısıyla bu saçma fiyat farkı yüzünden almıyorum. Beklemeye devam mecburen.

Saygılar.

Fotoğraflar;

Merhaba gökhan abi eğer hala gimbal arıyorsan şu var

Yabncı forumlarda buna gopro hero 4 monte edildiğini söylüyorlardı

Evet Dediğiniz gibi Carbon bi Gövde ayarladım detayları paylaşacağım yakında :)

yurtkan' Alıntı:
Merhaba gökhan abi eğer hala gimbal arıyorsan şu var

Yabncı forumlarda buna gopro hero 4 monte edildiğini söylüyorlardı

Selamlar,

Teşekkür ederim fakat gimbal aldım. En son gb200 de karar kıldım ve gayet memnunum şimdilik.

Pekin Silici' Alıntı:
Kırımlar bana çok zevkli geliyor. Tamir etmekten büyük keyif alıyorum. :D Size tavsiyem karbondan uygun bir gövde yapmanız. Hem tamirleri çok kolay olur hem kırımdan korkmazsınız. Sizinki dji marka heralde bunu bi yere çarptırıp kırdığınız anda geri dönüşü bile olmayabiliyor. Kendi yaptığım gövdenin kolları ve iniş takımlarıda katlanabilir dizayn ettim. Bana 40 dolara mal oldu. Şu arkadaşa benziyor biraz;

şöylede kollar ve bacaklar katlanıyor bide gövdeye tutacakta koydum rahat ve güvenli bir şekilde taşıyorum.

demem oki tavsiye ederim.

Pekin bu frame-i toplamak olurmu tahtadan ve ya ucuz bir yolu varmi?

İlk ve son kırım olması dileğiyle geçmiş olsun